Taraftarium24 CANLI izle Başakşehir Galatasaray inat tv GS Başakşehir seyret!

Tredyol Süper Lig'de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray ile Başakşehir, bu akşam saat 20.00'de kozlarını paylaşıyor. Başakşehir ile Galatasaray arasındaki dev mücadeleyi, futbolseverler de araştırmaya başladı. Başakşehir Galatasaray canlı izle GS Başakşehir donmadan izle Galatasaray Başakşehir inat tv ize Galatasaray Başakşehir justin tv izle GS Başakşehir taraftarium24 izle Başakşehir Galatasaray şifresiz izle gibi araştırmalar futbolseverler tarafından yoğun olarak yapılıyor.

Taraftarium24 CANLI izle Başakşehir Galatasaray inat tv GS Başakşehir seyret!
23 Eylül 2023 - 17:20
Şampiyonlar Ligi'ne Kopenhag beraberliği ile başlayan Galatasaray, Süper Lig'e dönüyor. Nefesleri kesen maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Cimbom, Başakşehir karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Okan Buruk'un öğrencileri, 10 puanda. Sarı Kırmızılılar, zorlu deplasmanda 3 puanı hanesine yazdırması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak.

Üst üste 3 maç kaybetmesi sonrası Emre Belözoğlu ile yollarını ayırıp takımı Çağdaş Atan'a emanet etmesinin ardından İstanbulspor'u mağlup ederek kötü gidişatını durduran Başakşehir ise güçlü rakibi karşısında seri peşinde olacak.

Başakşehir-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Başakşehir-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Başakşehir-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Başakşehir:
Volkan, Lima, Cemali, Duarte, Karzev, Aleksic, Berkay, Serdar, Deniz, Pelkas, Figueiredo

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Ziyech, Icardi

Galatasaray’ın bileği bükülmüyor

Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde bu sezon şu ana kadar hiç mağlubiyet yaşamadı. Süper Lig’de ilk 4 maçından 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Aslan, bu sezon ligde üst üste 4. zaferini elde etmek istiyor. Cim Bom, 2023- 24’te çıktığı 11 resmi karşılaşmada 8 galibiyet alırken, 3 kez de berabere kaldı.
Geçen sezon ligde 2’de 2

Süper Lig’de Başakşehir ile Galatasaray, bugüne kadar 30 kez birbirlerine rakip oldular. Galatasaray 15 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. TuruncuLacivertliler rakibini 7 kez mağlup etti. 8 maç, berabere bitti. Aslan’ın 52 golüne, Bozbaykuşlar 36 golle karşılık verdi. Geçen sezon Aslan rakibini deplasmanda 7-0, evinde 1-0 mağlup etti. Türkiye Kupası çeyrek finalinde ise Başakşehir, Cim Bom’u 3-2 yenerek tur atlamıştı.

Çağdaş Atan yine 3 puan peşinde

Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra Başakşehir’de Emre Belözoğlu’nun yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Çağdaş Atan, yeni takımıyla ilk maçında İstanbulspor’u 2-0 mağlup etmişti. Ligdeki ilk 3 sınavını kaybeden TuruncuLacivertliler’e bu sezonki ilk zaferini yaşatan Atan, kulüp tarihinde Belözoğlu’ndan sonra en üst ligdeki ilk iki karşılaşmasını kayıpsız geçen ikinci teknik adam olmak istiyor.

Rakipleri de sahaya çıkıyor

Temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grubundaki rakipleri de, bu hafta liglerinde zorlu maçlara çıkacak. Aslan’ın bir sonraki sınavında deplasmanda konuk olacağı Mancahester United, bugün 22.00’de İngiltere Premier Ligi’nde Burnley’nin konuğu olacak. Mücadele, Beinsports3’ten yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da Bayern Münih, Beinmax2’deki maçta Wolfsburg’u 16.30’da ağırlayacak. Danimarka Ligi’nde de Kopenhag yarın 15.00’te, Brondby’nin karşısına çıkacak.

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY CANLI İZLE