Tapdi Oksijen (TNZTP) kaç lot verir, hangi bankalar?

Tapdi OKsijen geçtiğimiz hafta halka arz onayı almıştı. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, araştırmalara yoğunlaştı. Tapdi Oksijen TNZTP kaç lot verir, eşit mi oransal mı hangi bankalar?

Tapdi Oksijen (TNZTP) kaç lot verir, hangi bankalar?
04 Ocak 2023 - 11:44
Tapdi Oksijen SPK'dan halka arz için onay almıştı. Şirketin halka arzda toplam 28.000.000 lotu satışa sunacağı bilgisi ile birlikte birçok detay da internet üzerinde araştırılıyor.

Biz de sizler için şirketin halka arzında öne çıkan bilgileri aktardık. İşte yatırımcıların araştırma konularından biri olan Tapdi Oksijen'in halka arzına dair bilinmesi gerekenler...

TAPDİ OKSİJEN NE İŞ YAPAR?

Tınaztepe Sağlık Grubu olarak bilinen Tapdi Oksijen Özel Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret A.Ş., bünyesinde bulundurduğu Buca Tıp Merkezi, Özel Tınaztepe Hastanesi ve Özel Tınaztepe Galen Hastanesi olmak üzere 3 merkezi ile sağlık hizmeti veren bir kuruluştur.

TAPDİ OKSİJEN HALKA ARZ DETAYLAR

Şirket, halka arza toplam 28.000.000 TL nominal değerli payı (lot) konu edecek. Halka arzda dağıtım yöntemi eşit dağıtım olarak duyuruldu.

Talep toplama tarihleri ise 5-6 Ocak 2023 olarak açıklandı. Tapdi Oksijen’in halka arzında işlem kodu ise TNZTP olacak.

Öte yandan halka arz fiyatı ise 10,21 TL olarak açıklandı. Şirketin halka arzına T1 ve T2 bakiye ile katılmak mümkün olacak.

Halka arza tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

TAPDİ OKSİJEN KAÇ LOT VERİR?

TNZTP halka arzına 650.000 yatırımcı katılırsa 43 lot, 700.000 yatırımcı katılırsa 40 lot, 800.000 yatırımcı katılırsa 35 lot düşecektir.

Bu durumda, 43 lot için 440 lira, 40 lot için 410 lira, 35 lot içinse 358 lira yeterli olacaktır.

Ancak hesap bu yalnızca varsayımdır. Halka arzda daha fazla ya da az lot dağılımı gerçekleşebilir.

HATIRLATMA: Halka arzlara dair tüm gelişmeleri anlık bildirimlerle öğrenebilirsin. Halka Arz mobil uygulama Google Play'de yayında. BURAYA tıklayarak uygulamayı cihazına yükleyebilirsin.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum