Tapdi Oksijen halka arz sonuçları, TNZTP kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Tapdi Oksijen Tınaztepe Hastanesi (TNZTP) halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, kaç lot dağıttı, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Tapdi Oksijen halka arz sonuçları, TNZTP kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?
06 Ocak 2023 - 16:28
Tapdi Oksijen’in halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay almış ve şirket borsada kote olma yolunda ilk şartı yerine getirmişti. Şirket, 29 Aralık tarihinde gelen halka arz onayının ardından 5-6 Ocak tarihlerinde talep toplama işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

Tapdi Oksijen’in halka arzında toplam 28.000.000 TL nominal değerli pay (lot-hisse senedi) satışa sunuldu. Eşit dağıtım yönteminin uygulanacağı halka arzda fiyatın ise 10,21 TL olacağı açıklanmıştı. TNZTP kodu ile işlem görecek olan şirketin halka arzına kaç yatırımcının katıldığı ve yatırımcılara kaçar lot dağıtıldığı merak ediliyor.

TAPDİ OKSİJEN HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Tapdi Oksijen’in talep toplama işlemleri, 6 Ocak 2023 Cuma saat 13.00 itibariyle tamamlandı. Halka arza katılan yatırımcılara lotlar, aynı gün saat 18.30’da dağıtılacak. Ancak halka arzdan gelen lotların portföyde görünme süresi bankaya göre değişir.

Şirketin nihai halka arz sonuçlarının 9 Ocak Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. Bu sonuçlar açıklandığında Halka Arz mobil uygulamasından anlık bildirim gönderilecektir. Uygulamayı BURADAN indirerek cihazınıza yükleyebilirsiniz.

TNZTP NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Tapdi Oksijen’in borsada işlem göreceği tarihin de 9 Ocak 2023’te açıklanması bekleniyor. Yine açıklama geldiğinde de Halka Arz mobil uygulaması üzerinden anlık bildirim gönderilecektir. Aşağıda yer alan fotoğrafa tıklayarak uygulamayı cihazınıza yüklemeniz mümkün.