Taharrush nedir, anlamı ne demek?

Son zamanlarda taharrush kelimesinin anlamı ve ne olduğu birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Taharrush nedir, ne demek, anlamı nedir?

Taharrush nedir, anlamı ne demek?
30 Mayıs 2022 - 19:42
Geçtiğimiz günlerde Mısır’ın başkenti Kahire’de bir olay meydana geldi. Olayda, 13 gencin Mısır Piramitleri’ni gezen iki kadın turisti aralarına alarak taciz ettiği iddia edildi. Kadınların topluca (grup halinde) taciz edilmesi iddialarının üzerine olay dünya gündemine bomba gibi düştü.

Yaşanan bu olayın ardından, adına Taharrush denen taciz kavramı bir kez daha gündeme gelmiş oldu. Taharrush’ın ne olduğunu bilmeyenler ise bu kelime hakkında merak ettiklerini araştırmaya başladı. Taharrush nedir, anlamı nedir, Taharrush ne demek?

Giza'daki Piramitleri ve Mısır'daki diğer ünlü arkeolojik alanları ziyaret edenlere genç erkekler rutin olarak yaklaşır ve turistleri turlar, hediyelik eşyalar, at arabası veya deve gezintisi satmak için takip eder ancak bu sefer sınırın aşıldığı iddia edildi. Turist kadınları taciz eden ve 'Taharrush' isimli korkunç bir oyun oynadıklarını iddia eden gençler sosyal medyada da büyük tepki gördü.

Taharrush nedir?
Bir grup erkeğin bir ya da birden fazla kadını aralarına alarak tacizde bulunmaları olayıdır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum