Suzan Kiresepi kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü, hasta mıydı?

Santa Farma adlı ilaç firmasının sahibi Sami Kiresepi’nin annesi Suzan Kiresepi hayatını kaybetti. Suzan Kiresepi kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Sami Kiresepi kimdir, Rachel Araz Kiresepi acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Suzan Kiresepi kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü, hasta mıydı?
29 Mayıs 2022 - 16:01
Türkiye’nin tanınmış ailelerinden biri olan Kiresepi ailesi, geçtiğimiz günlerde aile büyüklerinden Suzan Kiresepi’yi kaybetti. Sami Kiresepi’nin eşi, Rachel Araz Kiresepi, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Rahcel Araz Kiresepi’nin paylaşımının ardından konu hakkında birçok merak edilenler araştırılmaya başladı. Konuyu takip edenler, özellikle Suzan Kiresepi’nin ölüm sebebini araştırıyor.

Sami Kiresepi’nin eşi Rachel Araz, ölüm haberini verdiği sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Güzel Suzikam, kuklamoum.. gerçek bir melek oldu. Ne yazsam az kalır, veda etmeye de küsüm çoktandır.. Kalbim paramparça. Yetiştirdiğin iki evlat için, bana yaptığın annelik için, herkese açtığın kalbin ve sofraların için, hayatı bu denli sevmeyi, her saniyesinden keyif almayı öğrettiğin için, evlat nasıl yetiştirilir gösterdiğin için, oğullarına bu kadar güzel sevmeyi öğrettiğin için, evimizi çiçeklendirdiğin için, elimi bir saniye bile bırakmadığın için, seni sen yapan hiçbir şeyden vazgeçmediğin için.. tüm kalbim, benliğim, canım ve ruhumla teşekkür ederim. Anneme de bizi anlat.”

Bodrum’da yaşayan Anne Suzan Kiresepi’nin ölüm sebebi henüz bilinmiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum