Survivor 2020 3 Mart ödül, erzak oyunun kim kazandı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Survivor tutkunları 3 Nisan Cuma akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyununu kimin kazandığını merak etmeye başladı. Survivor 3 Mart Cuma ödül - erzak oyununu, avantajı kim kazandı? Ödül neydi? İşte detaylar…

Survivor 2020 3 Mart ödül, erzak oyunun kim kazandı?
04 Nisan 2020 - 00:30
Acun ılıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Tv8 ekranlarının efsane yarışma programı Survivor 2020’de heyecan devam ediyor. 3 Mart Cuma günü ekranlara gelen bölüm, izleyicileri yine ekranları başına kilitledi. 3 Mart Cuma günü yayınlanan bölümü kaçıran izleyiciler, ödül oyununu hangi yarışmacının kazandığını merak ediyor. Survivor 3 Mart ödül oyununu kim kazandı? Avantaj kimde? Ödül oyununda ödül neydi? İşte detaylar…
AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?
Ünlüler ve Gönüllüler erzak oyunu öncesinde avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Takım halinde çıktıkları parkurda avantaj oyununu kazanan Ünlüler, erzak oyununda rakip takımdan yarışmacı seçme şansını elde etti.
ERZAK OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?
Survivor 2020'de erzak oyunu, açlık ile mücadele eden takımlar için son derece önemli. Sunucu Murat Ceylan, Survivor erzak oyunu öncesinde yarışmacıları coşturan ödülü açıkladı. Bugün erzak oyununu kazanan takım tereyağı, ekmek, peynir ve patatesten oluşan erzak paketini almaya hak kazandı.
SURVIVOR'DA ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?
3 Nisan 2020 Survivor'da erzak oyununu kazanan takım belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Zor bir parkurda ödülü kazananan takım, Ünlüler oldu. Survivor 2020'de Ünlüler takımı, 10-6 skorla erzak oyununu kazandı. Böylece Ünlüler takımı, üstüste 5. kez erzak oyununu kazanmış oldu.
KADINLARDA EN İYİLER OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2020 altıncı hafta performans tablosunda kadınlarda Ünlülerden Aycan, Gönüllülerden Evrim birinci olmuştu. Aycan ile Evrim, en iyiler oyununda kıyasıya bir mücadele verdi. 4-1 skorla kazanan Aycan oldu. Aycan, Ünlüler takımından Sercan ile Elif'i ödülden yararlanmasını seçti.
ERKEKLERDE EN İYİLER OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor altıncı hafta performans sıralamasında erkeklerde birinci sırada Ünlülerden Sercan ile Gönüllülerden Barış oldu. Survivor 32. bölümde Sercan ile Barış'ın mücadelesi nefes kesti. Zorlu mücadeleyi kazanan Barış oldu. Barış, Gönüllüler takımından Evrim ile Yunus Emre'yi seçti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum