Suriyeliden şehit isimlerini paylaşan Miray Daner'e küstah yanıt! Miray Daner kimdir, nereli, kaç yaşında?

Suriyeliden şehit isimlerini paylaşan Miray Daner'e küstah yanıt! Miray Daner kimdir, nereli, kaç yaşında?
03 Mart 2020 - 13:43
Oyuncu Miray Daner, rejim yanlısı Suriyeliye verdiği cevapla gündeme geldi. Miray Daner ne dedi, Miray Daner kimdir, nereli kaç yaşında? İşte detaylar…
İdlib’de şehit düşen askerlerimizin isimlerini paylaşan Miray Daner’e rejim destekçisi bir Suriyeliden küstah bir yanıt geldi. Suriyeli, “Bu sadece başlangıç. Yakında hikayeniz ölmüş askerlerin isimleriyle dolacak” şeklinde küstah bir yorum yaptı. Verdiği cevapla gündeme oturan Miray Daner ise, "Dünyada yüzlerce milliyet, dil, din, mezhep olabilir. Ama sadece iki çeşit insan var; vicdanı olan ve olmayan" şeklinde yanıt verdi. Miray Daner’in kim olduğu merak konusu oldu. Miray Daner kimdir, nereli, kaç yaşında?
MİRAY DANER KİMDİR?
Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum