Süleyman Kocabıyık kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Sosyal medyada paylaştığı videolarla adından söz ettiren ve geniş kitlelere ulaşmayı başaran Süleyman Kocabıyık, birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Süleyman Kocabıyık kimdir, eşi kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, mesleği nedir, ne iş yapar? İşte detaylar…

Süleyman Kocabıyık kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?
04 Temmuz 2022 - 12:43
Özellikle sosyal medya platformu Instagram ve Youtube’da yayınladığı videolarla geniş kitlelere ulaşan Süleyman Kocabıyık, takipçileri tarafından merak konusu oluyor. Kocabıyık, yayınladığı savunma videoları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Birçok ünlü ismin yakın korumalığını da üstlenen Kocabıyık, dövüş sanatları konusunda da uzman isimlerden biri.

Yakın koruma eğitimleri veren Süleyman Kocabıyık, özel güvenliklere ve polislere de verdiği eğitimlerle tanınıyor. Siyasette de geçmişi bulunan Kocabıyık, 2019 Yerel Seçimleri’nde İzmir’in Narlıdere ilçesinde Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı oldu. Süleyman Kocabıyık kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Süleyman Kocabıyık Kimdir?

Süleyman Kocabıyık, 1989 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğretimi Narlıdere'de Oguzhan İlköğretim Okulunda okudu, liseyi Alsancak Nevvar-Salih İşgören Turizm Meslek Lisesi'nde tamamladı.

Mesleği aşçılık olan ve işletmecilikte yapan Kocabıyık, 1996 da spora judo ile başladı ve boks, kick boks ile devam etti. Wing Sun adlı savunma sanatında ustalaşarak kendi akademisini kurdu.

Türkiye'ye geldikleri dönemde Paris Hilton , Ronaldo ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimlerin koruma ekibini yetiştirmiş, kendisi ve iş ortağı Savaş Menteş ile birlikte işin başında bulunmuştur.

Süleyman Kocabıyık, TSK mensuplarına, Emniyet Birimleri ve Sivillere dersler verdi. TSK'nın Özel Kuvvetler İçiresinde en tehlikeli Tim'i kabul edilen MAK TİM'ine de eğitim vermiştir. Evli ve üç çocuk babası olan Kocabıyık'ın eşi Esra Kocabıyık, muhasebecidir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum