Su geçirmez bluetooth kulaklık tavsiyeler! 7 kulaklık modeli

Yüzme, vücut egzersizi açısından harika bir aktivitedir. Ancak bir havuzda ya da denizde yüzerken müzik dinlemek isteyebilirsiniz. Bu durumda da bir su geçirmez bluetooth kulaklığa ihtiyacınız olduğu bir gerçektir. Biz de sizler için su geçirmezlik özelliği bulunan en iyi 7 Bluetooth kulaklığı sizler için derledik. Buyurun inceleyelim.

Su geçirmez bluetooth kulaklık tavsiyeler! 7 kulaklık modeli
13 Haziran 2022 - 19:49
İster ders çalışırken, ister oyun oynarken, dinlenirken veya başka bir şey yaparken olsun, farklı etkinlikler yaparken müziğin keyfini çıkarmak yaygın bir şeydir. Ve yüzme de bu çemberin içerisinde yer alıyor. Ancak, su altında müzik dinleme konusunda dikkatli olmanız gereken bazı kısıtlamalar vardır. Yüzerken müzik dinlemek isteyenler için en elzem durum, su geçirmez bir kulaklığa sahip olmaktır.

Yüzmek için su geçirmez kulaklık satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler

En iyi yüzücü kulaklıklarını aramaya başlamadan önce, satın alma kararını vermeden önce dikkat edilmesi gereken birkaç önemli faktörü bilmek önemlidir.

1. Kulaklık türü

Genellikle, bir akıllı telefon şarkı dinlemek için ana kaynaktır, ancak burada durum böyle olmayacak çünkü su altında dinliyor olacaksınız. Ayrıca, Bluetooth teknolojisi su altında kullandığınızda bocalama eğilimindedir, bu nedenle bu da güvenilir bir olasılık değildir. Bu durumda, bağımsız MP3 çalar olarak da işlev gören ve turları tamamlamakla meşgulken en sevdiğiniz melodilerin keyfini çıkarmanıza izin veren kulaklıkları tercih etmeniz gerekir.

2. Suya dayanıklılık

Suya dayanıklılık derecesi, dikkate alınması gereken bir sonraki temel faktördür. En iyi yüzücü kulaklıklarını seçerken, IPX 7 ve üzeri bir derecelendirmeye sahip olanı tercih edin . IPX 5 derecesine sahip bir kulaklık seti kullanmaktan kaçının çünkü bu tür cihazlar su geçirmez değil, su sıçramasına karşı korumalıdır.

3. Depolama

Yüzmek için bağımsız MP3 çalar işlevi gören su geçirmez kulaklıklar satın almanın neden gerekli olduğunu zaten belirledik. Çok sayıda şarkıyı depolayabilmeniz için yeterli miktarda depolama alanınız olduğundan emin olun; tipik olarak, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak 2 GB ile 8 GB arasında bir depolama alanı yeterli olacaktır.

4. Pil ömrü

Yüzme kulaklığınızın pil ömrü, su altındayken şarkıların keyfini çıkarabileceğiniz süreyi belirleyecektir.  Ara sıra yüzüyorsanız, 5 saatlik pil ömrü sunan bir kulaklık setine sahip olmak iyidir.
Ancak, profesyonel iseniz, en az 8 saatlik pil ömrüne sahip bir kulaklık seti almanızı öneririz. Bunun nedeni, bir günde birden fazla yüzme seansı yapacağınızı varsaymamızdır, bu nedenle uzun bir pil ömrüne sahip olmak, onları sık sık şarj etme konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir.

En iyi yüzücü kulaklıkları için seçimimiz

Bu faktörlerle ilgilendikten sonra, gereksinimlerinize uyan en iyi su geçirmez yüzme kulaklıklarını satın alacağınızdan emin olabilirsiniz. Şimdi, satın almayı düşünebileceğiniz en iyi yüzme kulaklıklarından bazılarına göz atalım.
  • Blue Voice Yüzme Kulaklıkları

Yüzme kulaklıklarıBlue Voice Yüzme Kulaklıkları , yüzerken müzik dinlemenizi sağlayan birkaç kulaklıktan biridir. Ayrıca, eller serbest kullanım sağlayan esnek bir saran kulakiçi boyun bandına sahip olduğu için spor salonu ve koşu için de kullanılır. IPX8 derecesi, su geçirmez olmalarını ve uzun süreli kullanım için üretilmelerini sağlar. 

Blue Voice Yüzme Kulaklıkları Bluetooth özelliklidir ve 8 GB depolama alanına sahiptir, bu da hareket halindeyken müzik veya podcast kaydetmeyi kolaylaştırır. Kulaklıklar, yüzerken müzik dinlemek isteyen yüzücüler dışında, egzersiz yaparken ellerini serbest bırakmaya ihtiyaç duyan fitness eğitmenleri tarafından da kullanılabilir.
  • Tayogo Kulaklıklar

Yüzme kulaklıklarıTayogo Kulaklıklar IPX8 su geçirmezdir, yani suya kolayca daldırılabilirler. Ayrıca konfor ve uzun süreli kullanım sağlayan ergonomik kulaklık başlıkları ile tasarlanmıştır.

Tayogo kulaklıklar , yaklaşık 2000 şarkıyı depolayabilen 8 GB depolama alanı ile 8 saatlik çalma süresi ile donatılmıştır; bu, su altındayken dinlenecek melodi sıkıntısı olmadığı anlamına gelir. Ayrıca Tayogo, malzeme ve işçilikteki tüm kusurları kapsayan 1 yıllık bir garanti sunar.
  • SYRYN Kulaklıklar
Su geçirmez kulaklıklarSYRYN Swimbuds, yüzücüler için bir çift kablosuz kulaklıktır. Üç dokunsal düğme, müziği ve ses seviyesini kontrol etmeyi kolaylaştırır; bu, ellerini başlarının üzerinde tutmak zorunda olan yüzücüler için harikadır.

Su geçirmezdirler ve 10 metre derinliğe kadar suda kullanılabilirler. 8 saatlik pil ömrüne sahip olan kulaklık, 1 yıl garantilidir. Ayrıca, 8 GB'lık bir depolama alanına sahipler, böylece bir sürü şarkıyı saklayabilir ve yüzerken müzik dinlemek söz konusu olduğunda seçenekleriniz asla tükenmez. 

Ayrıca, yüzme için SYRYN su geçirmez kulaklıklar 10 saatlik bir çalma süresi sunar, bu da havuzdaki turlarınızı tamamlarken pilinizin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir.
  • Pyle MP3 Çalar

Su geçirmez kulaklıklarPyle MP3 Player, hareket halindeyken müzik dinlemeyi sevenler için en çok satan cihazlardan biridir. Kullanım sırasında rahatlık sağlayan ergonomik tasarıma sahip olup, havuz başında veya plajda müzik dinlemek isteyenler için IPX8 su geçirmezdir. 8 GB'a kadar müzik depolayan taşınabilir bir cihaz arayanlar için bu cihaz dikkate alınmaya değer!
Pyle MP3 Player , fitness egzersizleri sırasında sorunsuz bir cihaz arayan kişiler için harika bir seçenektir. Koşu veya fitness rutininiz için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir ve uygun bir fiyata mevcuttur.
  • Essonio Su Geçirmez Kulaklıklar

Su geçirmez kulaklıklarSu geçirmez kemik iletimli kulaklıklar, yüzücüler için harika bir ekipman parçasıdır. Islanma endişesi olmadan müzik ve podcast dinlemek için su altında kullanılabilirler. Ayrıca koşucular, bisikletçiler, triatletler veya egzersiz yaparken müzik dinlemek isteyen diğer sporcular tarafından da kullanılabilir.

Bu Essonio kulaklıklar su altında 32 fit'e kadar çalışır ve yeniden şarj edilmeden önce 10 saat dayanabilir. Bu kablosuz kulaklıkların 10 saatlik harika bir pil ömrü vardır ve 2 saat içinde şarj edilebilir, böylece hareket halindeyken pillerinin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.
  • MTYBBYH Yüzme Kulaklıkları

Su geçirmez kulaklıklarMTYBBYH Kulaklıklar IPX8 su geçirmezdir ve 50 dakika boyunca yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki suya daldırılmaya dayanabilir. Tam şarj için yaklaşık 1,5 saat gerekir ve sürekli olarak 8 saate kadar müzik çalabilir. 

MTYBBYH kulaklıklar , aktif gürültü engelleme teknolojisini kullanarak gürültüyü kesebilir ve Bluetooth teknolojisini de destekler. Ancak, dikkatiniz dağılmadan müziğin keyfini çıkarmak için yerel oynatıcı modunu kullanmanızı öneririz. 
  • IKXO Yüzme Kulaklıkları

Yüzmek için kulaklıklar
IKXO Kulaklıklar her zaman hareket halinde olanlar için yapılmıştır. IPX8 su geçirmezdirler ve 16 GB depolama alanına sahiptirler. Açık kulak tasarımı, müzik dinlerken çevrenizi duymanızı sağlar.
IKXO kulaklıklar ayrıca 8 saatlik çalma süresine ve net stereo ses kalitesine sahiptir; tam şarj seansını tamamlamak için sadece 2 saate ihtiyaçları vardır. Ayrıca, 16 GB depolama alanı ile donatılmıştır, yani bu kulaklık-MP3 çalar içinde tonlarca şarkı saklayabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum