Squid Game 2. Sezon olacak mı, ne zaman başlayacak?

Netflix dijital platformunda yayınlanmasının ardından adeta dünyayı kasıp kavuran Squid Game dizisinin 2. Sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin hayranlarını sevindiren haber ise yönetmen tarafından verildi. Squid Game ikinci sezon olacak mı, ne zaman başlayacak?

Squid Game 2. Sezon olacak mı, ne zaman başlayacak?
15 Haziran 2022 - 09:12
Netflix’in fenomen dizisi Swuid Game, 9 bölümlük ilk sezonunda dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştı. Dikkat çeken senaryosu ve sosyal mesajları ile dikkatleri üzerine çeken Squid Game, büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı da başardı.

Dizinin ilk sezonu biter bitmez, gözler ikinci sezonu arar oldu. Birçok kişi ise neredeyse her gün dizinin ikinci sezon tarihini öğrenmek adına internette araştırma yapmaya başladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise yönetmenden kısa bir mektup geldi.

İlk sezonu 2021’de yayınlanan ‘Squid Game’, Netflix’in en çok izlenenler sıralamasının zirvesine sadece 28 günde ulaşmıştı. Dizi borca batmış 456 insanın, 39 milyon dolarlık ödül uğruna ölümcül bir yarışmanın cazibesine kapılmasının hikayesi.

Platformun sosyal medya hesabından yayınlanan mektupta dizinin yönetmeni, senaristi ve baş yapımcısı Hwang Don-hyuk’un “Squid Game’in ilk sezonunu hayata geçirmek 12 yıl aldı. Ancak Netflix’teki en ünlü dizi olması 12 gün sürdü” ifadelerini kullanarak diziyi izleyen herkese teşekkür etti.

Dizinin ilk sezonunda yarışmaya dahil olacak oyuncuları seçen, takım elbiseli adamın yine yer alacağının sinyalini veren yönetmen, ayrıca, izleyicinin Young-hee’nin erkek arkadaşı Cheol-su’yla da tanışacağını duyurdu.

Young-hee dizinin ilk oyununda hareket edenleri öldürülmek üzere tespit eden dev robot bebek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum