Spartak Trnava Fenerbahçe taraftarium24 izle

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Spartak Trnava ile karşılaşıyor. Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman? Spartak Trnava Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Spartak Trnava Fenerbahçe kaçak izle Spartak Trnava Fenerbahçe korsan izle Spartak Trnava Fenerbahçe selçuk sports izle Spartak Trnava Fenerbahçe taraftarium24 izle Spartak Trnava Fenerbahçe inat tv izle Spartak Trnava Fenerbahçe EXXEN şifresiz izle.

Spartak Trnava Fenerbahçe taraftarium24 izle
05 Ekim 2023 - 18:04
UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanı grup aşamasıyla devam ediyor. Türk futbolunun güçlü temsilcisi Fenerbahçe, Spartak Trnava ile karşı karşıya geliyor. Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte Spartak Trnava - Fenerbahçe maçının detayları:

Spartak Trnava - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Spartak Trnava ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma 5 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de gerçekleşecek. Maç, Exxen platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler:

Spartak Trnava:
Takac, Kastrna, Kosa, Djuric, Breznik, Prochazka, Zeljkovic, Daniel, Bernat, Ofori, Ristovski

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Serdar, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

Maçın Hakemi: Sascha Stegemann

Karşılaşmanın hakemliğini Alman hakem Sascha Stegemann yapacak. Yardımcı hakemler ise Christian Gittelmann ve Chris Günsch olacak. Dördüncü hakem ise Florian Badstübner olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Benjamin Brand, AVAR'da ise Christian Dingert görev alacak.

Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı maçlarda etkileyici bir performans sergiliyor. Grubun ilk maçında Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederek 3 puanla başlayan Fenerbahçe, bu başarıyı devam ettirmek istiyor. Öte yandan, Spartak Trnava ise Ludogorets'e 4-0'lık skorla kaybettiği ilk maçın ardından toparlanmaya çalışacak.

Fenerbahçe ile Spartak Trnava, bu organizasyonda 3. kez karşı karşıya geliyor. İlk iki maçı oynadıkları rakip yine Spartak Trnava oldu. 2018-2019 sezonunda oynanan Avrupa Ligi maçlarında Fenerbahçe, rakibini Kadıköy'de 2-0 mağlup etmiş, deplasmanda ise 1-0 kaybetmişti.

Slovakya Süper Ligi'nde mücadele eden Spartak Trnava, 9 maç sonunda 15 puanla 6. sırada bulunuyor. Ligde 14 gol atan takım, kalesinde ise 10 gol gördü. Fenerbahçe, bu zorlu mücadelede başarıya ulaşarak grup aşamasında iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Spartak Trnava - Fenerbahçe canlı izle