Son Dakika! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

Tüm dünyada etkisini göstermeye devam eden ve binler ölüme neden olan koronavirüsten kurtulmak için, ülkeler farklı tedbirler almaya devam ediyor. Türkiye’de son olarak 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. Komşumuz Yunanistan ise tüm vatandaşlar için sokağa çıkma yasağını ilan etti.

Son Dakika! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi!
22 Mart 2020 - 19:54
Türkiye'nin sınıra komşularından Yunanistan'da koronavirüs salgınına karşı yarın sabahtan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Tüm dünya koronavirüs salgınıyla mücadele ederken vaka sayısı ve ölümler durdurulamıyor. Koronavirüs nedeniyle dünyada 14 bine yakın insan hayatını kaybederken hastalığa yakalanan sayısı ise 350 bine yaklaştı. Ülkeler de salgını kontrol altına almak için önlemleri sıklaştırıyor.
YUNANİSTAN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, yarın sabah 06.00'dan itibaren ülkede sokağa çıkma yasağının uygulanacağını duyurdu. Miçotakis, koronavirüse karşı en önemli unsurun evde kalmak olduğunu belirtip "Yunanistan'daki durumun İtalya'ya benzemesine izin veremeyiz" dedi.
NE OLMUŞTU?
Koronavirüs nedeniyle ilk ölümün 12 Mart'ta gerçekleştiği Yunanistan'da bugüne kadar salgına 624 kişi yakalanırken 15 kişi ise hayatını kaybetti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum