Slovacko Fenerbahçe EXXEN S Sports HD taraftarium24 justin tv canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Slovacko ile rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Slovacko canlı maçı izle şifresiz korsan kaçak yayın bedava naklen FB Slovacko macini kralbozguncu inatbox mekan tv jestyayın selçuksports canlı şifresiz maç izle şeklinde araştırıyor.

Slovacko Fenerbahçe EXXEN S Sports HD taraftarium24 justin tv canlı maç izle
11 Ağustos 2022 - 18:32
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında hafta başında Ümraniyespor ile karşılaşan Fenerbahçe, sürpriz bir sonuç almıştı. Rakibiyle 3-3 berabere kalan sarı lacivertliler bu hafta UEFA Avrupa Ligi'nde Çekya'nın Slovacko takımı ile karşılaşıyor. Ümraniyespor karşısında alınan beraberliği taraftarlarına unutturmak isteyen Fenerbahçe karşılaşmadan turu geçecek skor elde etmenin hesaplarını yapıyor.

Sezon başında teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşan Fenerbahçe, tecrübeli teknik adamla sezon sonu şampiyon olmanın ve Avrupa kupalarında gruplara kalarak daha hedefini de yükseltmek istiyor. Fenerbahçe'de bu sezon ayrıca uzun yıllardır süre gelen şampiyonluk hasretine son vermek. Taraftarlarını bu sezon mutlu etmek isteyen sarı kanarya, Avrupa Ligi’nin yanı sıra ligi zirvede tamamlamak ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda rakibiyle karşılaşan temsilcimiz Slovacko’yu kendi evinde 3 0 mağlup etmişti. Tur biletini almak isteyen temsilcimiz rakibiyle karşılaştığı bu mücadelede 2 gollü skorla maçı kaybetse dahi turu geçen taraf olacak. Fenerbahçe turu geçmesinin ardından playoff'a kalacak ve Avusturya Wien takımı ile eşleşecek.

Temsilcimizin bu mücadelesinin heyecanına ekranlarının başında ortak olmak isteyen futbolseverler de maç hakkında detaylı araştırmalara başladı. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Slovacko – Fenerbahçe canlı izle maçının detayları haberimizde…

SLOVACKO – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimizin tur için sahaya çıktığı karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Mestsky Fotbalovy Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı, Karadağlı hakem Dabanovic yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini ise Milovan Djukic ve Vladan Todorovic yapacak. Karşılaşma, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından seyirci ile buluşacak.

Slovacko - Fenerbahçe muhtemel 11'ler...

Slovacko: Nguyen, Danicek, Simko, Kadlec, Reinberg, Levin, Havlik, Travnik, Holzer, Kalabiska, Kozak

Fenerbahçe: Altay, Samuel, G.Henrique, Luan, Novak, İsmail, Zajc, Bruma, Arda, Rossi, Serdar Dursun

Kadroda rotasyon

İlk maçtaki skor avantajı sayesinde Jorge Jesus’un kadroda rotasyona gitme şansı da var. Portekizli teknik adam hem bazı öğrencilerini dinlendirebilir hem de fazla şans vermediği oyuncularını oynatarak son durumlarını görebilir. Yeni transferler Gustavo Henrique ve Luan Peres’in takıma alışmaları için yine 11’de olmaları bekleniyor.