Sivasspor Gaziantep canli izle

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile Gaziantep FK karşılaşıyor. Sivasspor canli maci izle HD. Sivasspor Gaziantepspor canli izle.

Sivasspor Gaziantep canli izle
06 Ağustos 2022 - 18:46
Gaziantep FK’nın geçen sezon Süper Lig’de Sivasspor’dan daha fazla puan aldığı tek takım iki karşılaşmada da mağlup ettiği Çaykur Rizespor’du. Son iki Süper Lig sezonunda da açılış maçlarından puansız ayrılan Sivasspor, lig tarihinde üst üste üç sezona mağlubiyetle başlamadı.

Kırmızı-beyazlılar bugüne kadar ilk hafta maçını evinde oynadığı 11 sezonun sadece üçüne rakiplerini mağlup ederek girdi. Süper Lig’de mücadele ettiği daha önceki üç sezona da deplasman mağlubiyetiyle başlayan Gaziantep FK; bu karşılaşmalarda toplam 11 gol yedi.

Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçında sırasıyla birer galibiyet ve mağlubiyet alan Sivasspor, son karşılaşmada Kayserispor’u 2-1 yenmeyi başardı. Yiğidolar, 2022 takvim senesinde ilk kez üst üste iki iç saha galibiyeti almak için seyircisinin önüne çıkıyor.

Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybeden Gaziantep FK, ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Kırmızı-siyahlılar gol yediği son 18 dış saha karşılaşmanda 17 yenilgi alırken, bu süreçte gole kapama yapamadan puanla ayrıldığı tek deplasman Sivasspor.

Sivasspor’un Süper Lig’de Gaziantep FK filelerine gönderdiği dört iç saha golü de kafayla geldi.Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim’in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı üç takımdan biri Sivasspor.

Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor ile birlikte iki kez 5+ gollü yenilgi aldığı iki takımdan biri Gaziantep FK. Süper Lig kariyerinde Sivasspor’a rakip olduğu sekiz maçın sadece ikisini kazanan Erol Bulut, bu iki galibiyeti ilk ve son karşılaşmalarda aldı.

SİVASSPOR GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Gaziantep FK maçı bu akşam saat 19:15'te başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sivasspor - Gaziantep FK maçında kadrolar:

Demir Grup Sivasspor: Muammer Yıldırım, Murat Paluli, Dimitrios Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Fredrik Ulvestad, Kerem Atakan Kesgin, Erdoğan Yeşilyurt, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Papy Djilobodji, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Ertuğrul Ersoy, Matej Hanousek, Mustafa Eskihellaç, Joao Figueiredo, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Stelios Kiçiu