Sivasspor Cluj canli mac izle HD

UEFA Konferans Ligi'nde Sivasspor, Cluj'a konuk oluyor. Sivasspor canli mac izle. Sivasspor macini canli izle HD.

Sivasspor Cluj canli mac izle HD
15 Eylül 2022 - 17:03
CFR Cluj Sivasspor maçı ile iki ekip tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Avrupa kupalarında Sivasspor ile ilk kez karşılaşmaya hazırlanan Cluj, daha önce bir Türk takımını ağırladığı tek karşılaşmada Galatasaray'a mağlup oldu.

Sivasspor ise ilk kez bir Romanya temsilcisine rakip olacak. Şimdi gözler maç saatine ve canlı yayın bilgilerine çevrildi. Peki CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Avrupa kupalarındaki son 10 maçını kaybetmeyen Cluj, bu karşılaşmaların yedisinde kalesini gole kapadı ve sadece dört gol yedi. Avrupa kupalarındaki son altı maçını kazanamayan ve kulüp tarihinin en uzun serisini yaşayan Sivasspor, son yedi karşılaşmada kalesini gole kapatamadı.

Konferans Ligi'nin ilk haftasında en fazla hava topu mücadelesine giren isim olan Cluj forveti Emmanuel Yeboah, bu mücadelelerin yarısını kazandı.

Geçen hafta Konferans Ligi'nde tüm top kapma girişimlerinde başarılı olarak Sivasspor önliberosu Robin Yalçın'dan daha yüksek bir sayıya ulaşan bir isim bulunmuyor.

CFR CLUJ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

CFR Cluj Sivasspor maçı bu akşam saat 19:45'te başlayacak. Mücadele EXXEN ve TV 8,5 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Cluj-Sivasspor muhtemel 11'ler:

Cluj: Scuffet, Burca, Matias, Camora, Deac, Mistrati, Boateng, Cvek, Braun, Roger, Yeboah

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Appindangoye, Goutas, Robin, Keita, N'Jie, Seba, Ulvestad, Max Gradel, Yatabare