Sivasspor Beşiktaş maçı canlı yayın izle

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Mücaeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler araştırmalara başladı. Sivasspor Beşiktaş canlı maç izle aratırmaları yapıyor.

Sivasspor Beşiktaş maçı canlı yayın izle
04 Şubat 2023 - 14:31
Süper Lig'de zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, 23. hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlılarda Gedson cezası nedeniyle zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yeni transfer Amir Hadziahmetiovic ise Sivas kafilesinde yer aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Sivas'ta sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde belirledi. İşte Beşiktaş'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i...

Beşiktaş, Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak. Karagümrük maçında aldığı beraberlikle zirve ile arasındaki puan farkı, bir maçı eksik olarak 12'ye çıkan Beşiktaş, kalan haftalarda yarıştan tamamen kopmak için mutlaka kazanmak zorunda. 21 puanı bulunan ve alt sıralarda Sivasspor da güçlü rakibini devirip biraz olsun rahatlamak istiyor.

HAVA VE SAHA ŞARTLARI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Sivas'ta karşılaşmayı zorlaştıracak diğer önemli etmenler de saha ve hava şartları olacak. Saha zeminin kötü olmasından dolayı geçtiğimiz son iki iç saha maçını Kayseri ve Malatya'da oynayan Sivasspor'un sahası 1 aydır bakımdaydı.

Saha zemini TFF yetkilileri tarafından hafta içinde denetlendi ve maç oynanabilir hale geldiği gerekçesiyle, Beşiktaş maçı 4 Eylül Stadı'na verildi. Sivaspor iç sahadaki son maçını 29 Aralık'ta oynamış ve zemin o tarihten itibaren bakıma alınmıştı. Maç saatinde hava sıcaklığının -3 derece olması bekleniyor.

CEZA SINIRINDA 2 FUTBOLCU 

Siyah-beyazlılarda maç öncesinde 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Masuaku ve Cenk kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, 24'üncü haftada iç sahadaki Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor-Beşiktaş mücadelesi saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Sivasspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Goutas, Alaaddin, Caner, Cofie, Charisis, Erdoğan, Hakan, Gradel, Yatabare

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Saiss, Masuaku, Tayfur, Amir, Dele, Muleka, Cenk, Aboubakar

Beşiktaş'ta 4 eksik

Son haftalarda yükselen formu ile dikkat çeken Gedson Fernandes, sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almazken, Nathan Redmond da Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından Sivas’a götürülmedi. Öte yandan sakatlıkları süren Josef de Souza ve Salih Uçan da kadroda yer almadı.

Kar yağışı altında oynanacak

Demir Grup Sivasspor, Yeni 4 Eylül Stadı’nın zeminindeki sorunun giderilmesinin ardından 37 gün sonra evinde Beşiktaş’la karşılaşacak. Karşılaşmanın oynanacağı saatte kentte kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığı da 0 derece olarak tahmin ediliyor.

29 Aralık’ta oynanan Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçının ardından bakıma alınan Yeni 4 Eylül Stadı’nda 37 gün sonra ilk kez maç oynanacak. Yapılan bakım çalışmalarının ardından zemindeki sıkıntıların giderildiği bildirildi.