Sivasspor Başakşehir canli izle

Sivasspor Süper Lig'in 28. haftasında Başakşehir'i konuk ediyor. Sivasspor Başakşehir canlı maç izle HD.

Sivasspor Başakşehir canli izle
09 Nisan 2023 - 15:38
Sivasspor ile Başakşehir, Süper Lig'in 28. haftasında kozlarını paylaşacak. Son haftaların iki formda takımını karşı karşıya getirecek 90 dakika öncesi Sivasspor-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları merak konusu. 11'ler ve detaylar haberimizde.

Rıza Çalımbay'lı Sivasspor, Süper Lig'in 28. haftasında Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'i konuk edecek. Üst üste aldığı 2 mağlubiyet sonrası Ankaragücü'nü 2-0'la geçen, Hatayspor karşısında hükmen kazanan 30 puanla 11. sırada yer alan Yiğidolar, üst sıraları yakalamak için evinde kazanmayı hedefliyor.

3 maçlık mağlubiyet sonrası Karagümrük deplasmanından 1 puanla dönen, Ankaragücü'nü evinde 1-0 mağlup eden ve 44 puanla 5. basamakta bulunan Başakşehir ise zorlu deplasmanda çıkışını sürdürmeye çalışacak.

Ev sahibinde Charisis, Caner ve Robin'in sakatlıkları geçti. Turuncu Lacivertliler'de ise Aleksic ve Figueiredo sarı kart cezaları nedeniyle oynamayacak. Okaka, Karzev ve Edgar Ie'nin durumları ise belirsiz.

Sivasspor-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak Sivasspor-Başakşehir maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek

Sivasspor-Başakşehir 11'ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Aaron, Ziya, Cofie, Saiz, Ulvestad, N'Jie, Erdoğan, Leke James

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Mahmut, Januzaj, Deniz Türüç, Szysz, Keny