Sivasspor Balkani canlı maç EXXEN spor taraftarium24 justin tv

UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden Sivasspor, Ballkani ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi  canlı izlemek isteyenler internette Sivasspor Ballkani canlı justin tv jestyayın donmadan kaçak korsan yayın şifresiz izle. Sivas Balkani Avrupa maçı kralbozguncu selçuksports bedava mekan tv inat tv izle şeklinde araştırmalar yapıyor.

Sivasspor Balkani canlı maç EXXEN spor taraftarium24 justin tv
06 Ekim 2022 - 16:07
Avrupa kupalarında futbol heyecanı devam ediyor. Bu sezon ülkemizi temsil eden takımlardan Sivasspor da kendi evinde Ballkani takımını konuk ediyor. Temsilcimiz, mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve gruptan çıkmak adına bir adım öne geçmek istiyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu üçüncü maçında Sivasspor , Ballkani’yi konuk edecek. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 19.45’te başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini yenip gruplarda puanını 7’ye çıkartmak istiyor.

Avrupa’daki 25. karşılaşma

Sivasspor sahasında oynayacağı Ballkani mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 25. maçına çıkacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, geride kalan 24 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 24 gol atan Sivas temsilcisi, ağlarında ise 44 gole engel olamadı.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Robin, Goutas, Aaron, Uğur, Ulvestad, Keita, Njie, Gradel, Sabia, Yatabare

Balkani: Frasheri, Dellova, Jashanica, Thaqi, Sinani, Lindon, Gripshi, Korenica, Krasniqi, Rrahmani, Cardoso

Yiğidolar’da 2 eksik var

Kırmızı-Beyazlılar’da bu mücadele öncesi 2 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Leke James ile Ahmed Musa, Ballkani’ye karşı forma giyemeyecek.

‘En önemli maç’

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “İç sahada oynayacağımız Avrupa maçlarını kazandığımız takdirde büyük ihtimalle bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bizim için en önemli maç, bu maç” dedi.