Sivaspor - Fenerbahçe canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Sivasspor Fenerbahçe canlı maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivaspor - Fenerbahçe canlı maç izle
29 Nisan 2023 - 14:07
Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a konuk olacak. Önce ligde sonra da kupada Sivasspor'la iki kritik deplasman maçı oynayacak olan Sarı Lacivertliler, derbi haftasında avantaj yakalamak istiyor. 2 maçlık galibiyet serisi yakalayan Yiğidolar ise evinde güçlü rakibini devirip çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor deplasmanına çıkacak. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından evinde İstanbulspor'la 3-3 berabere kalan Sarı Lacivertlilerin lider Galatasaray'ın Beşiktaş'la karşılaşacağı haftada puan kaybına tahammülü yok.

Önce ligde sonra da kupada Sivasspor'la iki kritik deplasman maçı oynayacak olan Sarı Lacivertliler, derbi haftasında avantaj yakalamak istiyor. Trabzonspor ve Antalyaspor galibiyetleriyle moral depolayan Yiğidolar, 37 puanla 11. basamakta. Kırmızı Beyazlılar, güçlü rakibi karşısına 3'te 3 için sahaya çıkacak.

Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Sivasspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Sivasspor-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Goutas, Ziya, Cofie, Charisis, Erdoğan, Saiz, Gradel, Caicedo

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Samet, Serdar Aziz, Ferdi, Arda, Crespo, İsmail, İrfan Can Kahveci, Valencia, Pedro

DEPLASMAN KARNESİ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon dış sahada 14 karşılaşmaya çıktı. Bu mücadelelerde 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Kanarya, 32 puan topladı. Rakip filelere 30 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 13 gol gördü. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son 8 müsabakada ise mağlubiyet yüzü görmezken; 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

LİGİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 29 karşılaşmada rakip filelere 72 gol sığdırdı. Sarı-lacivertliler, bu alanda en çok gol atan takım konumunda bulunuyor. Kanarya'da 27 gollü Enner Valencia, takımın gol yükünü çekerken, Michy Batshuayi de 10 golle katkı sağladı.