Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, mesleği nedir, ne iş yapıyor?

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, ATV ekranlarında sabah kuşağı programında evleneceğini duyurdu. Müge Anlı’nın, evleneceği kişiyi açıklamasının ardından Şinasi Yüzbaşıoğlu büyük merak konusu oldu. Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, aslen nereli, ne iş yapar, mesleği nedir? Müge Anlı kiminle evleniyor, evleneceği kişi ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, mesleği nedir, ne iş yapıyor?
20 Haziran 2022 - 10:41
ATV ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin pür dikkat izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sabah kuşağında ekranlara gelmeye devam ediyor. İzleyicileri adeta ekranlarının başına kilitleyen ve Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu program, reyting rekorları kırmayı da sürdürüyor.

Hafta içi her gün saat 10.00’da ekranlara gelen programda, 20 Haziran 2022 tarihinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Programın sunucusu Müge Anlı, yakın zamanda evleneceğini duyurdu. Canlı yayında özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan Müge Anlı, dünya evine girmek için hazırlıkta bulunduğu müstakbel eşinin ismini de verdi.

Anlı yaptığı açıklamada, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' dedi.

Müge Anlı’nın bu açıklamasının ardından Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun kim olduğu, mesleği ve nereli olduğu gibi konular ise büyük merak konusu olarak internette araştırılmaya başladı. Müge Anlı’nın ne zaman evleneceği de izleyiciler tarafından araştırılan konulardan biri olarak dikkat çekti. Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu Müge Anlı devlet memuru olarak açıkladı. ''Çok da saygı değer mesleği var.'' diyerek duyurdu.

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum