Sinan Akçıl Müge Anlı sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı ile ünlü Müzisyen Sinan Akçıl’ın aşk yaşadığı iddia edildi. Sinan Akçıl ile Müge Anlı sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar?

Sinan Akçıl Müge Anlı sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar?
06 Haziran 2022 - 17:42
ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı ile ilgili ilginç bir iddia, şu sıralar magazin gündemini meşgul etmeye başladı. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı ile Ünlü Müzisyen Sinan Akçıl’ın sevgili oldukları iddiası, gündeme adeta bomba gibi düştü.

Sunuculuğunu yaptığı programda başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Müge Anlı, programında birçok faili meçhul cinayeti aydınlatması ve kayıp şahısları da bulması ile biliniyor. İzleyicilerin gönüllerinde adeta taht kuran Müge Anlı, son zamanlarda sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan isimlerden biri.

Zaman zaman Instagram hesabından kendisine gelen hediyeleri de paylaşan Anlı, geçtiğimiz günlerde balon ve oyuncak dolu hediyeyi de takipçileri ile paylaşmıştı.

Görüntülerin ardından birçok kişi, hediyelerin sevgilisi tarafından gönderildiğini düşünmeye başladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise Müge Anlı ile Sinan Akçıl, baş başa yemek yerken görüntülendi.

Sinan Akçıl ile baş başa görüntülendi

Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Sarıyer'de baş başa yemek yerken görüntülendi.

Şu sıralar ayrılık haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl'ın Müge Anlı ile görüntülenmesi bazı kişiler tarafından "Aşk olabilir" şeklinde yorumlandı.

Bazıları ise Akçıl'ın, Müge Anlı'nın büyük hayranı olduğunu ve ikilinin yakın arkadaş olduklarını söyleyerek aşk iddialarının doğru olmadığını belirtti.

Yakın arkadaşlar

Ancak Müge Anlı ve Sinan Akçıl, çok yakın arkadaş ve günlük hayatta sık sık bir araya geliyor.

Geçtiğimiz mart ayında Akçıl, Instagram hesabından birlikte okey oynadıkları anları paylaşmıştı.

Akçıl, paylaşımına ''Kazanmak iyidir ve teşekkürler ortağıma'' notunu düşmüş ve Anlı'yı etiketlemişti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum