Şeyma Yıldız kimdir, neden öldürüldü?

Türkiye acı bir cinayet olayıyla daha sarsıldı. Ankara’nın Çukuk ilçesinde meydana gelen olayda, babası tarafından öldürülen Şeyma Yıldız, yol kenarına atıldı. Şeyma Yıldız kimdir, neden öldürüldü?

Şeyma Yıldız kimdir, neden öldürüldü?
07 Şubat 2020 - 10:27
Türkiye’de acı bir cinayet olayı daha yaşandı. Geçtiğimiz gün babası tarafından öldürülerek yol kenarına atılan Şeyma Yıldız, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Lise öğrencisi Şeyma Yıldız’ın babası tarafından erkek arkadaşı olduğu için öldürüldüğü iddia edildi. Şeyma Yıldız kimdir? Neden öldürüldü?
Lise öğrencisi Şeyma Yıldız, babası tarafından öldürülüp yol kenarında bırakıldı! Şeyma Yıldız'ın cansız bedenini görenler polise ihbarda bulundu. Emniyet müdürlüğüne gelerek teslim olan cani babanın Şeyma'yı erkek arkadaşı olduğunu öğrenerek öldürdüğü iddia edildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Kargın Mahallesi yolunda meydana geldi. Yol kenarında kar üzerinde hareketsiz yatan Şeyma Yıldız'ı görenler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yıldız'ın tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Şeyma Yıldız'ın cansız bedeni incelemelerin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Genç kızın babası H.Yıldız, olayın ortaya çıkmasından bir süre sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. H.Yıldız'ın, kızını bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine öldürdüğü iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum