Sevmek Zamanı Zeynep kimdir, gerçek adı nedir?

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı görücüye çıktı. Dizide Zeynep karakterini canlandıran oyuncu da merak konusu oldu. Sevmek Zamanı Zeynep kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Nimet İyigün hangi dizi ve filmlerde oynadı? Evli mi, eşi kimdir, boyu, kilosu kaç, burcu nedir?

Sevmek Zamanı Zeynep kimdir, gerçek adı nedir?
20 Haziran 2022 - 18:20
ATV ekranlarının yeni dizisi Sevmek Zamanı, ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Merakla beklenen dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. Büyük bir merakla beklenen dizinin, konusu ve oyuncuları da merak edilerek internette araştırılıyor.

Merak edilen oyuncuların arasında Zeynep karakterini canlandıran oyuncu da yer aldı. Sevmek Zamanı dizisini izleyenler, Zeynep’in kim olduğunu internette araştırıyor. Sevmek Zamanı Zeynep kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Sevmek Zamanı Zeynep kimdir?

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı’nda Zeynep karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Nimet İyigün’dür. Zorlu bir iş insanı ancak iyi bir anne olduğunu söylemek mümkün değil. Korkusuz ve gözü karadır, sayısı hiç de az olmayan düşmanları çekinir ondan. Kuşaklardır varlıklı ve güçlü olan Kerimoğlu ailesini günümüzde ayakta tutan isimdir.

NİMET İYİGÜN KİMDİR?

Nimet İyigün, 1 Aralık 1973 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmitir. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Nimet İyigün, ilk oyunculuk deneyimini 1994 yılında Geçmişin İzleri adlı film ile yaşamış; Hayat Devam Ediyor ve Kalbimdeki Deniz dizilerinde rol almıştır.

Star TV ekranlarında yayınlanan Çocuk dizisinde Emine karakterine hayat veren Nimet İyigün, 1.71 metre boyunda, 56 kilo ve Yay burcudur. İyigün, şimdilerde Sevmek Zamanı adlı dizide Zeynep karakterine hayat vermektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum