Sevmek Zamanı Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sevmek Zamanı adlı dizi, ilk bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Sevmek Zamanı Leyla karakteri de büyük merak konusu olan oyunculardan biri. Sevmek Zamanı Leyla (Serenay Aktaş) kimdir, gerçek adı nedir, evli mi, sevgilisi eşi kim, boyu burcu kilosu yaşı kaç, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Sevmek Zamanı Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
20 Haziran 2022 - 18:18
ATV ekranlarında yepyeni bir dizi izleyicilerle buluşuyor. Sevmek Zamanı adlı dizi, ilk bölümü ile 20 Haziran Pazartesi akşamı dizi severlerin karşısına çıkıyor. İddialı yapımlardan Sevmek Zamanı’nın reyting sonuçlarında nasıl bir başarı elde edeceği de şimdiden merak konusu.

Dizinin ilk bölümünü büyük bir heyecanla bekleyenler de sonunda Sevmek Zamanı adlı diziye kavuştu. Yeni bölümü merakla beklenen Sevmek Zamanı’nı izleyenler, merak ettikleri konu ve oyuncuları da internette araştırmaya başladı. Bu isimlerden biri de dizide Leyla karakterine hayat veren oyuncu oldu.

Sevmek Zamanı Leyla kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı gibi sorular da internette araştırılan konular arasında yer alarak dikkat çekiyor. İşte merakla araştırılan oyuncu hakkında detaylar haberimizde…

Sevmek Zamanı Leyla kimdir?

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı adlı dizide Leyla karakterini canlandıran oyuncu Serenay Aktaş’tır. Genç ve güçlü bir iş insanı ancak derinde onu çok mutsuz eden bir kaybetme korkusuyla yaşıyor. Kendi âşkını yüceltirken, onu sevmeyen bir adamın esaretinin gardiyanı olduğunun farkında değil. Leyla'nınki, sahip olmayı bilen ama vazgeçmeyi bilmeyenlerin hikayesidir.

Serenay Aktaş kimdir?

1 Ekim 1993 İstanbul doğumlu olan Serenay Aktaş 15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başladı. Aktaş iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer oldu.

Santrafor mevkiinde oynayan Aktaş, 1207 Antalyaspor forması ile oynadığı resmi maçlarda ise 19 maçta 24 gol kaydetti.

21 Ocak 2015 tarihinde 2. Lig takımlarından 1207 Antalyaspor'da 3 sezon oynayan Serenay Aktaş, 3. Lig'de yer alan Beşiktaş'a transfer oldu. 1207 Antalyaspor Kulüp Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğini belirtti.
Survivor Allstar'a katılacak olan Serenay Aktaş'ın Beşiktaş'a transferi iptal edildi. Aktaş bu haberi sosyal medyadan duyurdu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum