Sevilla Fenerbahçe canlı izle EXXEN Spor CBC Sport taraftarium24

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Sevilla’ya konuk oluyor. Sarı lacivertli temsilcimizin bu mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, internet ortamında araştırmalara başladı. Sevilla Fenerbahçe Avrupa maçı canlı izle EXXEN taraftarium24 izle. Fenerbahçe Sevilla selçuk sports bedava izle. Sevilla Fenerbahçe kaçak korsan izle naklen şifresiz veren siteler kanallar hangileri? Sevilla Fenerbahçe justin tv canlı jestyayın seyret.

Sevilla Fenerbahçe canlı izle EXXEN Spor CBC Sport taraftarium24
09 Mart 2023 - 22:19
UEFA Avrupa Ligi’nde bu hafta son 16 turu maçları oynanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe de daha önce Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaştığı Sevilla ile deplasmanda ilk sınavını veriyor. Jorge Jesus yönetiminde bu sezon Avrupa maçlarında harika bir performans gösteren temsilcimiz, çeyrek finale yükselmek adına deplasmanda çıkacağı ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Sevilla ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi futbolseverleri de heyecan sarmış durumda. Mücadelenin 90 dakika heyecanına ortak olmak isteyenler maç hakkında detayları internet üzerinde araştırmaya başladı. Sevilla Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Sevilla Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bugün Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanacak ve saat 23.00'te başlayacak Sevilla-Fenerbahçe maçı Exxen'den naklen yayınlanacak. 

Sevilla-Fenerbahçe ilk 11'ler:

Sevilla: Dmitrovic, Navas, Nianzou, Gudelj, Telles, Acuna, Torres, Fernando, Rakitic, Gil, En-Nesyri

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar Aziz, Samet Akaydın, Szalai, İrfan Can, Arao, Crespo, Henrique, King, Valencia

Ülke puanı için çok kritik

UEFA Ülke Katsayı Sıralaması'nda Türk futbolu, kritik bir gece yaşayacak... İki sezon sonraki Avrupa Kupaları'na katılımımızı ilgilendiren 2022-23 sezonunda an itibarıyla 31.500 puanla 12. sıradayız. Sezonu ilk 11 içinde tamamlarsak, 2024- 25'te Süper Lig şampiyonumuz Devler Ligi'ne direkt katılacak. Hemen üstümüzdeki 32.375 puanlı Sırbistan ve 34.000 puanlı 10. Avusturya'nın Avrupa'da artık temsilcisi kalmadı.