Seversin Selçuk kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden Seversin adlı dizide Selçuk karakterini canlandıran oyuncu merak ediliyor. Seversin Selçuk kimdir, gerçek adı nedir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Seversin Selçuk Yiğit Dikmen gerçekte sevgilisi, boyu kilosu kaç, Instagram hesabı nedir?

Seversin Selçuk kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?
06 Temmuz 2022 - 16:54
Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Seversin, yeni bölümleriyle izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Çarşamba akşamları yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkan dizi, son zamanlarda izlenme rekorları kırıyor.

Seversin dizisinin hayranları, Çarşamba akşamlarını adeta iple çekiyor. Yaz akşamlarının vazgeçilmezlerinden olmayı başaran dizi, sosyal medya platformlarında da adından sıkça söz ettiren diziler arasında yer alıyor.

Seversin dizisinde merak edilen birçok oyuncu da internet ortamında sıkça araştırılıyor. Bu isimlerden biri de dizide Selçuk karakterini canlandıran başarılı oyuncu oldu. Seversin Selçuk kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli? Seversin Selçuk hangi dizi ve filmlerde oynadı? gibi soruların yanıtları da internet ortamında araştırılan konulardan bazıları olarak dikkat çekiyor. İşte Seversin’in Selçuk’u hakkında detaylar…

Seversin Selçuk kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi Seversin’de Selçuk karakterini canlandıran oyuncu Yiğit Dikmen’dir.

Yiğit Dikmen kimdir?

Survivor yarışmacısı, oyuncu. 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu Yağızkan Dikmen'in kardeşidir. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri genel güç ve kondüsyon programı olan “Crossfit” ile uğraşmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum