Seversin Asya'nın annesi Şerife kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin adlı dizide Şerife karakterini canlandıran oyuncu merak ediliyor. Seversin Şerife kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Zeynep Kankonde kimdir, nereli, eşi kimdir?

Seversin Asya'nın annesi Şerife kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
06 Temmuz 2022 - 12:53
Kanal D ekranlarının sevilen yaz dizilerinden Seversin, yeni bölümleriyle dizi severleri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana izlenme oranlarını da yükselten dizi, her yeni bölümle birlikte hayran kitlesini de artırıyor.

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı diziyi izleyenler, Seversin’in yeni bölümlerini adeta iple çekiyor. Bir yandan diziyi izleyenler, diğer taraftan da merak ettikleri oyuncuları internet ortamında araştırıyor.

Bu oyunculardan biri de dizide Şerife karakterini canlandıran tecrübeli oyuncu Zeynep Kankonde oldu. Seversin Şerife kimdir, gerçek adı nedir? gibi soruların yanıtları internette araştırılıyor. İşte merakla araştırılan oyuncu hakkında detaylar haberimizde…

Seversin Şerife kimdir?

Şerife Çelikbaş, Asya’nın annesi. Orta yaşlarda, yaşına göre hala güzel, hafif deli dolu bir kadındır. Hayatı boyunca yaşının olgunluğunda bir kadın olmayan Şerife bazen o kadar saf olup elindekini, avucundaki eve gelen bir çelik tencere satıcısına kaptırabilir, bazen de hin olup birilerinin arkasından kendisinden hiç beklenmeyecek bir oyun çevirebilir.

Zeynep Kankonde kimdir?

Zeynep Kankonde, 3 Mart 1980 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur.

1997 yılında başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ve Ekol Drama'da öğretmenlik yaptı.

Çeşitli televizyon dizilerinde oynadı ve sinema filmlerinde seslendirme yaptı. Birkaç reklamda da rol aldı. 2013 yılında Vanish Tül, 2012 yılında İş Bankası reklamında oynadı.
2012 yılında başroldeErdal Özyağcılar'ın olduğu "2 Yaka Bir İsmail" dizisinde Atiye karakterini canlandırdı.

Zeynep Kankonde, 2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Erkan Kolçak Köstendil, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım'ın oynadığı "Ulan İstanbul" dizisinde Komiser Ceyhun'un annesi Şehriban'ı canlandırdı.

Zeynep Kankonde, 31 Aralık 2004 tarihinde Kongo'lu Christian Kankonde ile evlendi. 2015 yılının nisan ayında boşanma kararı aldıklarını açıklayan ailenin Emma (d.2005) adında bir kızı vardır.

2015 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Neslihan Atagül ve Ekin Koç ile başrolü paylaşırken, Zeynep Kankonde, Wilma Elles gibi oyuncular da eşlik etmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum