Seversin 2. bölüm full izle tek parça Kanal D Youtube Puhu TV

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin adlı yeni dizi, izleyenleri ekranlarının başına kilitliyor. Seversin 8 Haziran 2022 Çarşamba akşamı 2. Bölümüyle ekranlara geldi. Seversin 2. Bölüm son bölüm tek parça full kesintisiz reklamsız Kanal D Youtube Puhu TV izle. Seversin 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seversin 2. bölüm full izle tek parça Kanal D Youtube Puhu TV
09 Haziran 2022 - 11:19
Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan yaz dizilerinden Seversin, yeni bölümüyle izleyicilere keyifli bir dizi akşamı yaşattı. Dizi severler tarafından merakla beklenen dizi, ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Reyting sonuçlarında da başarı elde eden dizinin, bir sonraki bölümü de izleyiciler tarafından merakla araştırılmaya başladı.

8 Haziran 2022 Çarşamba günü 2. Bölümüyle yayınlanan dizi, sosyal medyada da günün en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Başrollerinde İlayda Alişan (Asya), Burak Yörük (Tolga), Nergis Kumbasar (Suzan), Zeynep Kankonde (Şerife) isimlerin yer aldığı dizinin son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internette izleme linki araştırmaya başladı.

SEVERSİN DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği Seversin dizisi genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini konu ediniyor.

SEVERSİN 2. BÖLÜM İZLE

Kanal D ekranlarının başarılı yapımlardan Seversin adlı dizinin 2. Bölümü geçtiğimiz akşam (8 Haziran) ekranlara geldi. Dizinin son bölümü izlemek için aşağıda yer alan linki kopyalayıp, tarayıcınızın adres bölümüne yapıştırarak izleyebilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/seversin/bolumler/seversin-son-bolum

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum