Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında, kiminle evli, ne mezunu?

Son zamanlarda katıldığı programlardaki söylemleri ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri de Sevda Türküsev oldu. Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, oğlu kızı kimdir, evli mi, eşi kimdir, hangi okuldan mezun oldu, hangi gazetede yazıyor?

Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında, kiminle evli, ne mezunu?
30 Temmuz 2022 - 15:46
Sevda Türküsev, sosyal medyanın gündeminde yer alan isimlerden biri oldu. Sosyolojik olaylarla ilgili yaptığı tespitler kullandığı cümlelerle adından söz ettiren Türküsev, bu şekilde dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Katıldığı programlarda bazı olaylarla ilgili gösterdiği tepkileri paylaşılan Sevda Türküsev’in son videoları da adeta paylaşım rekorları kırdı.

Yayınlanan videolardaki söylemleri üzerine Sevda Türküsev, internet ortamının da en çok araştırılan isimlerinden biri olmayı başardı. Peki, Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Sevda Türküsev kimdir?

1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaya başlamış ve sonra sırasıyla üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev yapmıştır. Türkiye’de büyük şirketlerde ve son olarak 2004-2008 yıllarında yurt dışında büyük bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlüğünü yapmıştır.

Yazarlığa 2004 yılında çıkarmış olduğu Muhafazakâr Çapkınlar kitabıyla adım atmıştır. Bu eserde yazar genel müdürlük dönemindeki, gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaşmıştır. Kitabın o dönem çok ses getirmesi ile birlikte çeşitli Tv programlarını konuk olarak yer almıştır. Yazar toplamda 14 kitap yazmıştır. Kadın-erkek ilişkilerinin yanı sıra kişisel gelişim ve kişisel başarı alanlarında kitaplar yazmıştır. Duygu kontrolü ve kişisel başarı kitabı en çok satan eserlerinin başında gelip 17. baskıya ulaşmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum