Sesiyle sosyal medyayı kasıp kavuran Murat Akbaşlı kimdir, nereli?

Sosyal medyada videosu yayıldıktan sonra, sesi milyonlarca kişi tarafından beğenilen ve isminin Murat Akbaşlı olduğu öğrenilen gencin kim olduğu merak ediliyor. Ünlü Müzisyen Zülfü Livaneli de attığı tweetle bu gence ulaşmak istediğini söyledi. Murat Akbaşlı kimdir, nereli?

Sesiyle sosyal medyayı kasıp kavuran Murat Akbaşlı kimdir, nereli?
09 Şubat 2020 - 00:57
Son günlerde inşaatta çalışırken söylediği şarkı ve muhteşem sesiyle sosyal medyanın gündemine oturan genç yetenek, dinleyenleri sesine hayran bırakıyor. Ünlü müzisyenler Zülfü Livaneli ve Emre Yücelen de genç yeteneği aramaya başladı. Zülfü Livaneli gencin videosunu paylaşarak, Böyle bir sese kolay kolay rastlanmaz.  Keşke bulabilsek de Diyarbakır başta olmak üzere konserlerime konuk sanatçı olarak davet etsem” ifadelerini kullandı. Youtube kanalından gencin videosunu ve sesini analiz eden Emre Yücelen ise genç hakkında “doğal yetenek” ifadesini kullandı.

Sosyal medyada dolaşan videodan sonra herkes, dinleyenleri adeta sesiyle büyüleyen bu gencin kim olduğunu merak etmeye başladı. Gencin adını soyadını ve nereli olduğunu merak edenler internette araştırmalara başladı. Sosyal medyada dolaşan bilgiler ışığında son günlerde sosyal medyanın gündemine oturan bu gencin adının Murat Akbaşlı olduğu ve Vanlı olduğu öğrenildi.
 
İŞTE MUHTEŞEM SESİYLE MURAT AKBAŞLI


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum