Serkan Yetkin ve Cem Dizdar arasında canlı yayında tartışma!

TRT Spor canlı yayınında sunucu Serkan Yetkin, taraftardan gelen soruları yorumcu Cem Dizdar'a, yöneltti. Fenerbahçeli genç futbolcu Arda Güler'in, Jorge Jesus'un elini öpmesi hakkında ne düşündüğünü sordu. Dizdar, "Ne diyebilirim buna! Her şeye bir şey söylenir mi! Kim soruyor bunları" cevabını verdi. Cevaba sinirlenen Serkan Yetkin, "Her soru mantıklı mı oluyor? Ne yapayım ağabey" dedi.

Serkan Yetkin ve Cem Dizdar arasında canlı yayında tartışma!
26 Temmuz 2022 - 09:26
 

TRT Spor kanalında yayınlanan programda izleyicinin sorduğu bir soru tartışmaya neden oldu. Gelen soruya yorumcu Cem Dizdar’ın tepki göstermesi üzerine sunucu Serkan Yetkin neye uğradığını şaşırdı.

Fenerbahçe'de genç futbolcu Arda Güler'in, Jorge Jesus'un doğum gününde elini öpmesi sosyal medyaya damga vurmuştu.  Taraftarlardan gelen soruları okuyan Serkan Yetkin, yorumcu Cem Dizdar'a konu hakkında ne düşündüğünü sordu. Soruya tepki gösteren Dizdar ise, "Merak edilen ne? Ne diyebilirim buna ya! Her şeye bir şey söylenir mi! Kim soruyor bunu, 'Cem ağabey ne diyor?' El öpmüyor muyuz!" ifadelerini kullandı.

Sunucu Yetkin, Cem Dizdar'ın cevabına sinirlendi

Serkan Yetkin, Cem Dizdar'ın bu cevabı üzerine sinirlenirken "Gelenleri ben iletiyorum. Bazı izleyicilerimizde bana hakaretvari paylaşımlarda bulunuyorlar. Sanki ben kendim belirliyorum bunları. Bir sürü mesaj geliyor, açın bakın yani! Ne yapayım ben! Görmezden mi geleyim her şeyi? Yazıyor, izliyor ben de iletiyorum. Her soru mantıklı mı oluyor! Ne yapayım ağabey yani. Anlatalım ki anlasın mantıklı olup olmadığını. Konuşmazsak nasıl anlayacak." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum