Şenol Öğretmen ikinci kişisel resim sergisini açtı

Av. Ahmet Ulucan Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Şenol Aydoğan ikinci kişisel yağlı boya resim sergisini bugün Abdullah Gül Üniversitesi Müze’si içerisinde düzenlenen törenle açtı.

Şenol Öğretmen ikinci kişisel resim sergisini açtı
14 Aralık 2022 - 09:49
Resim sergisi açılışına Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Av. Ahmet Ulucan Ortaokulu Müdürü Hakan Yüksel, Abdullah Gül Üniversitesi Müze Müdürü Adem Uluç, Barbaros Mahalle Muhtarı Levent Karakaya, Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim görevlileri, Dadaloğlu okul müdürü ve  öğretmenleri, Haldun Ateş okul müdürü ve öğretmenleri, Sancaktepe  Ortaokulu Müdürü ve öğretmenleri, Mahzemin Ortaokulu ve müdürü ve öğretmenleri, Av. Ahmet Ulucan öğretmenleri ve öğrencileri, Kayseri Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu  ve üyeleri, ayrıca çok sayıda öğrenci, veli ve ziyaretçi açılışta hazır bulundu.

Serginin açılış kurdelesi Vali Yardımcısı Şenol Esmer ve diğer misafirler tarafından kesilirken, öğretmenler ve veliler sergiye yoğun ilgi gösterdi.

Şenol Aydoğan açılışta yaptığı konuşmada bu sergi benim ikinci kişisel sergim çok heyecanlıyım, sergi açılışı öncesi ve açılış sırasında yanımda olan herkese tek tek teşekkür ediyorum dedi.



Açılışa Katılan Vali Yardımcısı Şenol Esmer yaptığı konuşmada sergiyi açan Şenol  öğretmenimizi tebrik ediyorum,başarılarının devamını diliyorum. Bu tür sergileri önemsiyorum ve destekliyorum dedi.

Av. Ahmet Ulucan Görsel Sanatlar Öğretmeni Şenol Aydoğan’ın özellikle pandemi döneminde yaptığı yağlı boya tablolar izleyicilerin beğenisini kazandı.

Şenol Aydoğan serginin Perşembe akşamına kadar açık olduğunu ve tüm sanatseverleri sergiyi gezmeye davet ettiğini söyledi.

Şenol Aydoğan 1980 yılında Trabzon’un Düzköy ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Çal İlköğretim okulu, liseyi Affan Kitapçıoğlu lisesinde ,Üniversiteyi Konya Selçuk Üniversitesi’nde okudu.2006 yılında Resim Öğretmenliği görevine Gaziantep’te başlayan Aydoğan önce Bursa’ya  daha sonra Kayseri’ye atandı. Halen Av. Ahmet Ulucan Orta Okulu Görsel Sanatlar Öğretmenliği görevine devam etmektedir. Aydoğan evli 3 çocuk babasıdır.
Yaşamı 3 renk bir hayat olarak özetlemiştir.

Tablolar, kendi çocuklarımıza benzer. Her leke  her nokta her renk bizim bir anımızı bu yaşamdaki sevinç ve üzüntülerimizi temsil eder.

Çalışmalarında vatan sevgisini, kültürel yaşantımızdan atları, yaşamın hareketli halini sembolleştirdiği satranç taşlarını kullanmıştır.

Güzellikleri paylaşmak sanatı sevdirmek halkla buluşturmak hedefi ve amacı olmuştur.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum