Şeker Gayrimenkul GYO halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı, oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun 26 Mayıs tarihinde halka azını onayladığı iki şirketten biri de Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, Şeker GYO halka arz ne zaman talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, SEGYO eşit dağıtım mı oransal mı? hangi bankalar, hisse kodu ve fiyatı nedir, kaç TL, alınır mı, kaç lot verir? gibi soruları araştırıyor.

Şeker Gayrimenkul GYO halka arz ne zaman, eşit dağıtım mı, oransal mı?
27 Mayıs 2022 - 09:53
SPK, 26 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanan haftalık bültende iki şirketin halka arzına onay vermişti. Bu şirketlerden biri de Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Yatırımcılar halka arz onayı alarak talep toplayacak olan şirket hakkında araştırmalara başladı.

Şirket, halka arza toplam 203.388.821 nominal değerli payı konu edecek. Eşit dağıtım olması beklenen halka arzın hisse başı değeri ise 1,10 TL olarak belirlendi. Talep toplama tarihleri henüz açıklanmasa da kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirket hakkında

Şeker GYO A.Ş., 2017 yılında Şeker Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adıyla, 500.000 TL sermayeyle kurulmuş ve 2020 yılı Ocak ayında, Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayıyla “gayrimenkul yatırım ortaklığı” unvanını almıştır.

Portföyünde, Türkiye’nin 20 farklı ilinde ve Kazakistan Almatı’da olmak üzere toplam 163 gayrimenkulün yer aldığı Şeker GYO A.Ş., bu yönüyle ülkemizde güçlü portföye sahip olan gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır.

HALKA ARZ DETAYLARI

SPK Onay Tarihi: 26 Mayıs 2022
Talep Toplama Tarihleri: 1-2 Haziran 2022
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 203.388.821 TL
Hisse Fiyatı: 1,10 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım
Hisse Kodu: SEGYO

BANKA VE ARACI KURUMLAR

Tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlayabilirisiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum