Şehit babası İmam İbrahim Taşdemir kimdir?

İzmir Selçuk’ta bulunan İsa Bey Camii’nin imamı İbrahim Taşdemir’in turistlere Kur’an-ı Kerim ve Hz. Muhammed’i anlattığı video, sosyal medyada paylaşım ve beğeni rekorları kırdı. İmam İbrahim Taşdemir, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. İbrahim Taşdemir kimdir, kaç yaşında, şehit oğlu kimdir, nerede ne zaman şehit oldu?

Şehit babası İmam İbrahim Taşdemir kimdir?
06 Ağustos 2022 - 12:04
Sosyal medyada yayılan bir video, günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Şehit babası ve aynı zamanda İzmir’in Selçuk ilçesinde yer alan İsa Bey Camii’nin de imamı olan İbrahim Taşdemir, ana dili gibi konuştuğu İngilizcesi ile turistlere Kur’an-ı Kerim ve İslamiyet hakkında bilgiler verdi.

Eylül 2021’de kaydedilen İmam Taşdemir’in bu videosu, sosyal medyada paylaşım ve beğeni rekorları kırdı. Sosyal medya kullanıcıları, Taşdemir’i turistlere İngilizce olarak İslamiyet’i anlattığı için kutladı. Yaşanan bu gelişmenin ardından İmam İbrahim Taşdemir, günün en çok araştırılan isimlerinden de biri oldu.

KUR'AN-I KERİM'İ TANITTI

Camiyi gezmeye gelen turistlere Kur’an-ı Kerim hakkında bilgiler veren Taşdemir'in İngilizcesinin çok iyi olması, videoyu izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı. Video kısa sürede çok sayıda izlenme aldı.

İmam İbrahim Taşdemir kimdir?

İmam İbrahim Taşdemir, İzmir’in Selçuk ilçesindeki İsa Bey Camii’nin imamı ve aynı zamanda da Şehit babasıdır.

PÖH ŞEHİDİNİN BABASI

İmam Taşdemir, aynı zamanda 2017 yılında Diyarbakır'da şehit olan Özel Harekât Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in de babası.

BENZER HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum