Şehit Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi?

Son zamanlarda Emir Can İğrek'in şarkısı Ali Cabbar, sosyal medyada trend oldu. Şarkının sözleri ve hikayesi ise birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Ali Cabbar şarkısını dinleyen bir kez daha dinliyor. Peki, bu şarkının sözlerinde bir hikaye var mı, Ali Cabbar hikayesi gerçek mi? İşte detaylar!

Şehit Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi?
17 Temmuz 2023 - 09:36
Emir Can İğrek, 1 ay kadar önce bir albüm çıkardı. Parti İptal adlı albümde yer alan Ali Cabbar şarkısı ise YouTube'da adeta izlenme rekorları kırıyor. 1 ay gibi kısa sürede 26 milyondan fazla izlenen şarkı, sosyal medyada da gündem oldu.

Öyle ki, Ajax'ın yıldız futbolcusu Dusan Tadic'i Beşiktaş'ın elinden kapaan Fenerbahçe de rakibine bu şarkı ile göndermede bulundu. Tadic transferini sosyal medyadan duyuran Fenerbahçe, klipte Ali Cabbar şarkısını kullandı.

Şarkının son zamanlarda en çok konuşulanlar arasına girmesi üzerine birçok kişi şarkı sözlerinin gerçek bir hayat hikayesine dayanıp dayanmadığını merak ediyor. Ali Cabbar'ın kim olduğu, gerçekten şehit olup olmadığı da gündemin en çok merak edilen konularının başında geliyor. 

ALİ CABBAR KİMDİR, HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Emir Can İğrek'in popüler olan Ali Cabbar şarkısına konu olan ismin, gerçek olup olmadığı hakkında bir kanıt yoktur. Hikayenin ve Ali Cabbar'ın anonim olduğu iddia ediliyor. Hikayede Ali Cabbar'ın Tekirdağ'da yaşadığı ifade ediliyor ancak hikaye doğrulanamadığı için herhangi bir teyit alınamıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum