Sefirin Kızı 6. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayınlandı

Star Tv’nin severek izlenen dizisi Sefirin Kızı dizisinin 6. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Sancar Nare ve kızını ter ediyor. Yeni bölümde yürek burkan sahne… işte detaylar…

21 Ocak 2020 - 14:47
Sefirin Kızı geçtiğimiz akşam yayınlanan 5. Bölümüyle ekranlara geldi. Sancar ve Gediz’in zeybek sahnesi dizinin son bölümüne damgasını vurmuştu. Nare’nin saldırıya uğraması da bir başka şok eden gelişmelerden biri oldu. Sefirin Kızı dizisinin 6. Bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Sefirin Kızı 6. Bölüm fragmanını merak eden dizinin takipçileri, internetten dizinin yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Sefirin Kızı 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? İşte yanıtı…
SEFİRİN KIZI KONUSU
Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.
Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.
Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.
Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.
SEFİRİN KIZI 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum