Sefirin Kızı 13. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. Son bölüm tek parça full izle

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı, 9 Mart Pazartesi akşamı 12. Bölümüyle ekranlara geldi. Sefirin Kızı 12. Son bölüm tek parça full izle! Sefirin Kızı 13. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Sefirin Kızı 13. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. Son bölüm tek parça full izle
09 Mart 2020 - 23:56
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sefirin Kızı, 9 Mart Pazartesi akşamı 12. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İzleyenleri yine ekran başına kilitlemeyi başaran Sefirin Kızı dizisinin son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, 12. Bölümü internette aramaya başladı. Sefirin Kızı 12. Son bölüm tek parça full kesintisiz izleme linki! Sefirin Kızı 13. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
SEFİRİN KIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ
‘Uzun ince bir yoldayım'
Sancar ve Akın, birbirlerine doğru yürüdükleri bir yola girerler. Nare ve Gediz ise, bu yolda onları karşılaştırmamak için canhıraş bir mücadeleye girişirler.
İnsanların zaaflarını kullanmakta bir sınırı olmayan Akın, topal biriymiş gibi davranarak Zehra'yı adım adım tuzağına çeker. Zehra'nın kader ortağını bulma heyecanı, en çok Kavruk'un canını yakar.
Akın Zehra'ya tuzak kurarken, bir tuzak da ona kurulmaktadır. Güven ve Kerem, Akın'ı kirli bir açık artırmaya koyarlar. Eğer açık artırmayı Nare ve Gediz kazanırsa Akın'ın sonu hapis, Sancar kazanırsa mezar olacaktır.
Nare, asla affetmeyeceği bir adam uçurumun kıyısında yürürken aşağı bakmasın diye kendini parçalarken bir sinir krizi geçirir. Ama bu kriz, Sancar'ı uçuruma daha da yaklaştırır.
Sonuna giden o ince ve uzun yolda, Sancar'ın bir ayağı kıyıda, bir ayağı boşluktadır ve Nare Sancar'ın inandığını, tek bir kelimeyle anlayacaktır.
SEFİRİN KIZI 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
SEFİRİN KIZI 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı dizisinin 12. Bölümü biter bitmez dizide haftaya ekranlara gelecek bölümde neler yaşanacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Sefirin Kızı 13. Bölüm fragmanını merak edenler internette fragmanı araştırmaya başladı. Sefirin Kızı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sefirin Kızı 13. Bölüm fragmanı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum