See dizisi 3. Sezon ne zaman 2022? See 9. bölüm neden yayınlanmadı?

Apple TV Plus’ın en sevilen dizilerinden biri olan See adlı dizinin 2022 yılında 3. Sezon bölümleriyle ekranlara gelip gelmeyeceği büyük merak konusu oldu. See 3. Season ne zaman, olacak mı, hangi tarihte?

See dizisi 3. Sezon ne zaman 2022? See 9. bölüm neden yayınlanmadı?
07 Haziran 2022 - 17:12
Apple TV Plus’ın baş yapıtlarından biri olan See adlı dizi, 2020 ve 2021 yılında yayınlandığı ilk 2 sezonunda adeta kasırgalar estirmişti. Dizi, başrollerinde yer alan oyuncuların başarılı ve üstün performanslarının da etkisiyle, son 2 yılın en çok konuşulan ve izlenen yabancı dizilerinden biri olmuştu.

Türkiye’de de en çok izlenen dizilerinden biri olan See, 2. sezonunda da izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı. Diziyi izleyenler, ekranlarının başından bir an olsun ayrılmadan soluksuz bir dizi keyfi yaşamasının yanı sıra, kendilerini adeta dizinin içerisinde hissetmişti.

See, adlı dizinin 2. sezonu 2021 yılının Ağustos ayında yayınlanmış adeta bir solukta da bitmişti. Diziye duyulan özlem ise günden güne artmaya devam ediyor. Durum böyle olunca da See dizisinin 3. sezon bölümleriyle ekranlara gelip gelmeyeceği büyük merak konusu oldu.

SEE 3. SEZON OLACAK MI?

Başrollernde Jason Momoa ve Alfre Woodard gibi isimlerin yer aldığı See dizisi, 2. sezonunda izleyicilerin akıllarında soru işaretleri bırakarak tamamlanmıştı. Dizinin muhtemelen 3. sezonu izleyicilerle buluşacak. Dizide, yeni sezon merakla beklenirken savaş sonrası nelerin yaşanacağı da dizi severlerin en çok heyecanla beklediği konulardan biri olarak dikkat çekiyor. 

SEE 3. SEZON NE ZAMAN?

Son 2 yılda dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Apple TV Plus’ın sevilen dizisi See’nin 3. sezon tarihi ve fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. See dizisi, 26 Ağustos tarihinde, 3. Sezon bölümleri ile Apple Tv Plus'ta ekranlara gelecek.

İşte See'nin yayınlanan yeni sezon fragmanı


Dipnot: See dizisi 2. sezon, 8 bölümden oluşmaktadır. 9. bölüm bu nedenle yoktur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum