Sedat Peker'in Yıldırım Demirören - Buket Aydın twitleri gündeme bomba gibi düştü!

Kanal D’de Ana Haber Spikeri olduğu dönem işinden ayrılan Buket Aydın hakkında Sedat Peker’den ilginç iddialar geldi. Aydın’ın bir dönem Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Peker, Buket Aydın’ın Demirören ile aşk yaşadığını isim vermeden iddia etti ancak yaşanan o süreç, bahsi geçen kişinin Buket Aydın olduğunu ortaya döktü.

Sedat Peker'in Yıldırım Demirören - Buket Aydın twitleri gündeme bomba gibi düştü!
01 Temmuz 2022 - 23:31
Deli Çavuş adlı Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar dikkatleri üzerine çeken Sedat Peker, bu kez de Yıldırım Demirören hakkında iddialarını sıraladı. Sedat Peker’in bu akşam saatlerinde başlattığı twit dizileri, sosyal medyaya adeta damgasını vurdu.

Yıldırım Demirören’in özel yaşamı hakkında iddialarda bulunan Peker şu ifadeleri kullandı: “Bizim kahpe pambıkören var ya, bunun bir tane manitası var (gerçi dünya kadar var da bu özel). Bu hanımefendinin ismini vermeyeceğim, bana yakışmaz. Bu pambıkören sevgilisini çok yeterli olmadığı halde haber bülteni sunucusu yapmıştı. O zamanlarda bir tartışmalar olmuştu. Bu kişi bu görevi yapabilir mi, yapamaz mı diye. Neyse konumuz bu değil. Pambıkörenin sevgilisi bizimkini boynuzluyor. Peki kimle boynuzluyor biliyor musunuz? Bu konu nasıl ortaya çıkıyor biliyor musunuz? Bizim haber spikeri olan  kız  bir siyasi partinin genel başkanının oğlu olan Emir kardeşimize abayı yakıyor. Bizim haber spikeri kardeşimiz, herkes tahsisli plaka kullanırken bozulmuş olacak ki, Emir kardeşimizden rica ediyor; “randevulara geç gelme nedenim trafiğe takılıyorum, bana tahsisli plaka çıkar” diyor. Tabi Emir kardeşimiz kurnaz ya da fazla masrafa girip bahşiş vermek istemediği için cihan Ekşioğlu’nun tahsisli plakasının ikizini yapıp, sevgilisinin arabasına monte ediyor.(yani ikizini bastırıyor) Tabi pambıkören bu değişikliği fark ediyor. Devletteki dostları vasıtası ile bu plakayı araştırırken, plakanın cihan Ekşioğlu’na ait olduğunu tesbit ediyor. cihan Ekşioğlu’nu telefonu ile arıyor, sen benim sevgilimle beraber misin diyor. cihan ekşioğlu garibim hiç bir şeyden haberi yok. Namuslu davranıp, ben kimsenin sevgilisi ile beraber olmam diyor. Tabi trafik karışıyor. Aldatılmış olmanın üzüntüsü ile bizim boynuzlu pambıkören, spikerin işine son veriyor.” 

BUKET AYDIN GÜNDEM OLDU  

Gelen bu iddiaların ardından Kanal D’nin eski haber spikeri Buket Aydın, Twitter’da gündem oldu. Buket Aydın, Demirören Medya Grubu’ndan istifa ederek ayrılmış ve daha sonra eşinden boşanmasıyla gündeme düşmüştü. Buket Aydın, istifa ve boşanma gelişmelerinin ardından bu kez de Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile görüntü vermiş eleştiri oklarını da üzerinde çekmişti. Yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulunan Buket Aydın, “Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak” ifadelerini kullandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum