Sedat Peker'in Demirören hakkındaki iddiaları sosyal medyayı salladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Sedat Peker akşam saatlerinde Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören hakkında iddialarda bulundu. İddialar ise görenleri şaşkına çevirdi. Peker, Erdoğan Demirören’in Necdet Çobanlı ile birlikte Rum ve Yahudi iş adamlarının servetine çöktüğü, Yorgi Papadolos’un da öldürüldüğünü iddia etti.

Sedat Peker'in Demirören hakkındaki iddiaları sosyal medyayı salladı!
01 Temmuz 2022 - 22:06
Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri yine üzerine çevirdi. Twitter’da Deli Çavuş adlı hesap üzerinden Demirören hakkında iddialarda bulunan Peker’in paylaşımları sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sedat Peker, Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören’in Milangaz’ın sahibi olan Şevki Kurtkaya’ya ihanet ettiğini iddia etti. Kurtkaya’nın, şirketin hisselerini geçici bir süreliğine Erdoğan Demirören’e devrettiğini daha sonra ise alamadığını iddia eden Peker, paylaşımında Yahudi ve Rum iş adamlarının servetlerine de çöküldüğünü öne sürdü.

“Yorgi Papadolos isimli Rum asıllı bir gayri müslimin tüm mallarına nasıl çöktüğünü, adamı nasıl öldürdüklerini anlatacam” denilen paylaşımda, "Yorgi Papadolos’a ait Arşimidis şirketinin hukuk müşavirliğini necdet çobanlı yaparken (bu da rahmetsiz), adam yurtdışına çıktı diye beyanda bulunup, sahte vekaletnamelerle tüm servetini iki rahmetsiz üzerlerine geçirdiler. Meğerse adam yurtdışına gitmemiş. Adamı önce kravatla boğup, sonra da yakarak öldürmüşler. Mehmet Eymür abinin  hazırladığı 1. MİT raporunda detaylıca yazıyor. Kardeşlerim, internetten rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Diğer anlattıklarım benim özel bilgi havuzumdan.” ifadeleri kullanıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum