Sedat Peker'den Yıldırım Demirören'e: Pambıkören Salı akşamını bekle…

Son zamanlarda Yıldırım Demirören hakkında iddialarda bulunan Sedat Peker, Deli Çavuş adlı Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda bu kez tarih verdi. Demirören hakkında paylaşımlarda bulunacağını belirten Peker, Salı akşamını işaret etti.

Sedat Peker'den Yıldırım Demirören'e: Pambıkören Salı akşamını bekle…
03 Temmuz 2022 - 23:36
Deli Çavuş adlı Twitter hesabından paylaşımlarda bulunmaya devam eden Sedat Peker, geçen hafta başlattığı Yıldırım Demirören hakkındaki twitlere devam ediyor. Son olarak Demirören babası Erdoğan Demirören hakkında iddialarda bulunan Peker, bu kez de Demirören’in kendisi hakkında paylaşımda bulunacağını söyledi.

Salı akşamı paylaşımda bulunacağını söyleyen Peker, attığı twitlerde Demirören hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Lan pambıkörenin kemiklik köpekleri salı akşamını bekleyin. Patronunuzun nasıl bir suç örgütü lideri olduğunu biraz daha dinleyeceksiniz. pambıkören devir değişince yurt dışına kaçmak için yaptığın planları biliyorum. Hangi ülkelere ne kadar para çıkarıp oralarda ne yatırımlara girdiğini biliyorum. Ayrıca getirdiğin gazları gümrüklerde nasıl kalem oynatarak ülkeyi nasıl milyarlarca zarara soktuğunu biliyorum. 7-8 sene önce yeni genel müdür adayınız babanla beraberken, sen geldiğinde seni tanıştırırken söylemişti ya “Bu da benim mongol oğlum” diye, sen mongol kardeşlerimize kurban olasın. Pudra şekerli alemlerini anlatmayacam, çünkü özel hayata giriyor. Bazı entellektüel takılan tipler beni suçlamışlar. “Bu yaptıkları olmadı”demişler. Onlara tek sözüm: ulan kahpeler, 5 yaşında kız çocuğuma silah çektiklerinde bu olmadı dediniz mi? Suç örgütü davasından bütün herkes tahliye olduğu halde neden haber yapmıyorsunuz? Bu adaletsizlik dediniz mi? Avukat olan eşimi tüfekle ittiklerinde bir anneye bu yapılmaz dediniz mi? Ulan belki siz kahpe değilsiniz ancak geleceğin kahpe adaylarısınız.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum