Sansunspor Pendikspor canlı izle

TFF 1. Lig’de dikkat çeken mücadelelerden biri de Samsunspor ile Pendikspor arasındaki karşılaşma olarak dikkat çekiyor. Maçı canlı izlemek isteyenler de internet ortamında araştırmalara başladı. Samsunspor Pendikspor canlı maç izle.

Sansunspor Pendikspor canlı izle
01 Nisan 2023 - 20:40
TFF 1. Lig’de, Süper Lig’e çıkmak isteyen takımların mücadeleleri nefes kesiyor. Bu sezon çıktığı maçlarda seyircilere futbol seyir zevki veren Samsunspor, Pendikspor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte heyecan da dorukta. Heyecan ve temposu yüksek olması beklenen karşılaşmadan kimin galip ayrılacağı da bir hayli merak konusu.

Mücadeleyi canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Samsunspor – Pendikspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte merakla beklenen mücadelenin ayrıntıları haberimizde.

TFF 1. Lig'de 30. hafta maçlarının heyecanı devam ediyor. Zorlu haftada bugün Samsunspor kendi sahasında Pendikspor'u konuk edecek. Maçın kanalı merak edilirken canlı yayını da araştırılmaya başlandı. İşte maça dair detaylar...

Samsunspor - Pendikspor kanalı ve saati

Samsunspor - Pendikspor maçı 1 Nisan Cumartesi günü saat 20:30'da oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Samsunspor - Pendikspor maçı kapalı gişe

Spor Toto 1. Lig’de zirve mücadelesi veren takımlardan Samsunspor ile Pendikspor, ligin 30. haftasında tarihlerindeki 5. randevuya çıkacaklar. Karşılaşma için satışa sunulan 24 bin 717 biletin tamamına yakını satıldı.

Samsunspor ile Pendikspor daha önce 4 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmaların tamamını Samsunspor kazanırken, 4 maçta rakibine 9 gol attı, kalesinde ise hiç gol görmedi.