Samsunspor – Fenerbahçe şifresiz donmadan izleme linki!

Süper Lig’in heyecanı Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki maç ile devam ediyor. Lige bu sezon yükselen Samsunspor, kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler de soluğu adeta internette aldı. Google’da birçok kişi, Samsunspor Fenerbahçe donmadan izle Samsunspor Fenerbahçe kaçak izle FB Samsun maçı şifresiz izle Fenerbahçe Samsunspor taraftarium24 canlı izle FB Samsun maçı bedava izle Fenerbahçe Samsunspor naklen izle Samsunspor Fenerbahçe selçuk sports canlı izle şeklinde araştırma yapıyor.

Samsunspor – Fenerbahçe şifresiz donmadan izleme linki!
21 Ağustos 2023 - 20:33
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe ile Samsunspor kozlarını paylaşıyor. Ligin yeni ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Samsunspor ilk maçında Sivasspor ile berabere kalmıştı. Fenerbahçe ise Gaziantep FK’yi yenerek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. İlk hafta oynanan mücadelelerin ardından bu kez iki ekip Samsun’da karşı karşıya geliyor.

Mücadele öncesinde heyecan ise dorukta. Samsunspor – Fenerbahçe karşılaşması için ekranlarının başına geçenler internette de canlı yayın linkleri aramaya başladı.

Samsunspor Fenerbahçe maçını izlemek isteyenler, Google’da Samsunspor Fenerbahçe donmadan izle Samsunspor Fenerbahçe kaçak izle FB Samsun maçı şifresiz izle Fenerbahçe Samsunspor taraftarium24 canlı izle FB Samsun maçı bedava izle Fenerbahçe Samsunspor naklen izle Samsunspor Fenerbahçe selçuk sports canlı izle şeklinde araştırma yapıyor.

SAMSUNSPOR – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’in 2. Hafta mücadelesi olan Samsunspor – Fenerbahçe maçı saat 21.00’de başlayacak. beIN SPORTS HD 1 ekranlarından yayınlanacak olan maç, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi, tecrübeli hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Candaş Elbil ve Mustafa Savranlar yapacak.

Samsunspor-Fenerbahçe ilk 11'ler:

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki, Alim, Van Drongelen, Bola, Taylan, Ntcham, Schindler, Emre Kılınç, Fofana, Laura

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Fred, Cengiz, Tadic, Dzeko

Fred ve Cengiz Ünder kadroda

Fenerbahçe, Samsunspor maçının son provasını dün Samandıra’da gerçekleştirdi. Ardından Sarı-Lacivertli kafile, 16.30’da özel uçakla deplasman mücadelesi için Samsun’a gitti. İsmail Kartal, son transferler Fred ve Cengiz Ünder’i kadroya dahil etti. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Luan Peres, Samet Akaydın, Bright Osayi Samuel, Miguel Crespo ve Miha Zajc ise İstanbul’da kaldı.

SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE CANLI İZLE