Samet Koç'tan Mame Thiam açıklaması

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam’ın transferi ile ilgili açıklama yaparak, “sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık” dedi.

Samet Koç'tan Mame Thiam açıklaması
12 Ocak 2024 - 14:20
KAYSERİ(1HA)- Ara transfer dönemi öncesi Kemen’in Başakşehir’e transfer olmasının ardından Mame Thiam da bugün Pendikspor’a transfer oldu. İlk olarak 1HA’nın duyurduğu transfer sonrası Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç açıklama yaptı.

Samet Koç açıklamasında, “Büyük Kayserispor Taraftarı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık.

Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır, bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum” ifadelerinde bulunuldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum