Sahilde dolaşmak, balık tutmak, piknik yapmak yasaklandı

Koronavirüs önlemleri doğrultusunda alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı yasaklamaların bu geceden itibaren geçerli olacağını söyledi. Balık tutmak yasak mı, piknik yapmak, sahilde dolaşmak, spor yapmak yasak mı? İşte detaylar…

Sahilde dolaşmak, balık tutmak, piknik yapmak yasaklandı
27 Mart 2020 - 19:47
Türkiye’de artış gösteren koronavirüs vakaları, alınan önlemlerin de artmasına neden oldu. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, alınan tedbirlere yenilerinin eklendiğini söyledi. Sosyal medya hesabı Twitter’dan bir açıklama yapan Bakan Soylu, "Bu geceden itibaren cumartesi, pazar mesire alanları ören yerleri ormanlar piknik alanları sahil kenarları yürümek koşmak spor yapmak dahil olmak üzere balık tutmak dahil olmak üzere yasaklıyoruz” ifadelerini kullandı.
Sahil ve piknik yerlerine yasak
Bakan Soylu: "Bu geceden itibaren cumartesi, pazar mesire alanları ören yerleri ormanlar piknik alanları sahil kenarları yürümek koşmak spor yapmak dahil olmak üzere balık tutmak dahil olmak üzere yasaklıyoruz. Tüm Türkiye'de bu geceden itibaren geçerli. Pazartesi’den itibaren ilgili valiler isterlerse kendilerine bu yasağı yayabilecekler. Cumartesi pazar özellikle yasaklanacak. Komşu ülkelerden bir tanesi ikinci yükselişini bu tip bir tatil beldesi etrafından oluşan süreçte hafta sonu gitmesinden kaynaklı yayılmadan dolayı uyarıyorlar."
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum