Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Bana yaklaşma" sözleri sosyal medyada gündem oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısı öncesinde hazırlık yapan Bakan Koca’nın yanına bir görevli geldi. Gelen görevli Bakan Koca’ya yanaştı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal mesafe uyarısı yaparak görevliye “Bana yaklaşma” dedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Bana yaklaşma" sözleri sosyal medyada gündem oldu
01 Nisan 2020 - 21:47
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, ülkemizde de etkisini giderek artırmaya devam ediyor. Toplam 277 kişinin hayatını kaybettiği koronavirüs salgınında vaka sayısı ise 106 bin 799’a yükseldi. Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için alınan en önemli tedbirlerden biri de sosyal mesafe.
Gerek hükümet yetkilileri gerekse toplumun rol model olarak benimsediği birçok isim, hem sosyal medya hesaplarından hem de çıktıkları televizyon kanallarında 1,5 metrelik sosyal mesafenin önemine vurgu yapıyor. Virüsün kimde olduğu bilinemediği için insanların birbirine fazla yanaşmaması isteniyor.


"BANA YAKLAŞMA"
Bilim Kurulu Toplantısı öncesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yanına gelen görevliyi "Bana yaklaşma" uyarısında bulunarak sosyal mesafenin önemine bir kez daha dikkat çekti.
Bakan Koca, koronavirüse ilişkin açıklama yapmak için hazırlanırken bu sırada bir görevli yanına geldi. Bakan Koca, sosyal mesafe kuralını hatırladı ve anında "Bana yaklaşma" diyerek görevliyi uyardı.
Bakanın canlı yayına yansıyan bu görüntüsü dakikalar içinde sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum