Safir dizisi Okan kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında yayınlanan Safir dizisinde Okan karakteri merak ediliyor. Safir dizisi Okan kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Safir dizisi Okan (Can Bartu Arslan) biyografisi...

Safir dizisi Okan kimdir, gerçek adı nedir?
15 Ocak 2024 - 13:42
Pazartesi günlerinin ilgiyle takip edilen Safir dizisi, hayranlarını Okan karakterinin yaşadığı gelişmelerle heyecanlandırıyor. Şirketin yeni liderini merak eden izleyiciler, Ateş'in Feraye'ye duyduğu aşkı itiraf ettiği anı bekliyor. Ancak bu duygu karşılık bulmuyor ve bu reddedilme, Ateş'in zihninde bazı düşünceleri tetikliyor.

Ateş, dedesine rest çekince, Ömer, Yaman ve Okan'a birlik olma teklifinde bulunuyor. Peki, evin en genç üyesi Okan, bu teklife nasıl bir yanıt verecek? Safir dizisinde Okan karakterine hayat veren Can Bartu Arslan hakkında merak edilenleri öğrenmek ister misiniz?

SAFİR DİZİSİNDE OKAN GÜLSOY:

Kapadokya'nın önde gelen ailelerinden Gülsoyların en küçük üyesi olan Okan, oldukça enerjik ve günü kurtarmaya odaklı bir karaktere sahiptir. Dedesi Ömer'e kendini kanıtlama çabasında olan Okan, ailesi tarafından kabul görmeyi arzulamaktadır.

CAN BARTU ARSLAN KİMDİR?

2000 yılında İstanbul'da doğan Can Bartu Arslan, çocuk yaşta oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 8 yaşında "Cennet’in Çocukları" projesiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Arslan, Okan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro bölümünde tam burslu eğitim alarak oyunculuk yeteneğini geliştirmiştir. Eğitimine devam eden Can Bartu Arslan, şu anda Safir dizisinde rol almaktadır.

Can Bartu Arslan'ın Rol Aldığı Diziler:
Öğretmen / Çetin / 2020
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz / 2015-2019
Ulan İstanbul / 2014-2015
Galip Derviş / 2013
Annem Uyurken / 2012
Köstebekgiller / 2012
Çılgın Dostlar / 2009-2011
Es Es / 2009
Cennet’in Çocukları / 2008

Can Bartu Arslan'ın Rol Aldığı Filmler:
The Shoes (Kısa Film) / 2018
Zaman Makinasi 1973 / 2014

Safir dizisindeki performansıyla dikkat çeken Can Bartu Arslan, genç yaşına rağmen Türk televizyon ve sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum