Sadakatsiz Final Bölümü 60. Bölüm full izle reklamsızKanal D Youtube Puhu TV

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, 25 Mayıs 2022 Çarşamba akşamı 60. Bölümle ekranlara veda etti. Sadakatsiz Final Bölümü 60. Bölüm full izle Kanal D Youtube Puhu TV tek parça kesintisiz reklamsız seyret. Sadakatsiz neden final oldu?

Sadakatsiz Final Bölümü 60. Bölüm full izle reklamsızKanal D Youtube Puhu TV
26 Mayıs 2022 - 11:21
Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, ilk bölümleri ile reytinglerdeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dizi, izleyicileri de adeta ekranlarının başına kilitliyordu. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi, sevenlerini üzdü.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Sadakatsiz dizisi, 25 Mayıs 2022 Perşembe akşamı yayınlanan 60. Bölümle ekranlara veda etti. Dizinin bu son bölümünü izleyemeyen ve yeniden izlemek isteyen dizi severler ise izleme linki araştırmaya başladı. Yapımcılığını Medyapım / Mednova'nın üstlendiği Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz dün akşam itibarıyla izleyiciye veda etti.

SADAKATSİZ 60. FİNAL BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Sadakatsiz 60. son bölümü izlemek için aşağıdaki linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak final bölümüne ulaşabilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz/bolumler/sadakatsiz-son-bolum

SADAKATSİZ 60. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Yaşananlar tüm dengeleri yine ve yeniden değiştirirken, herkes kendi sonuna giden taşları kendi elleriyle döşemiştir. Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonu yaklaşmıştır.

Kimi zaman aşk için, kimi zaman evlatlar için, kimi zaman huzurlu bir nefes için verilen bu mücadelede herkes yol ayrımındadır. Volkan kurtulmayı, Derin iyileşmeyi, Asya bu üç kişilik savaşı kazanıp kendi hikayesinin son cümlesini yazmayı başaracak mıdır?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum