Saçmacı ve Cengiz ailelerinin mutlu günü

Kayseri'nin tanınmış iş adamlarından Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı'nın oğlu İzzet Saçmacı hayatını Tuğçe Cengiz ile birleştirdi.

Saçmacı ve Cengiz ailelerinin mutlu günü
07 Ağustos 2022 - 14:25
Flamingo Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğünde Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, ailesi ile birlikte düğüne gelenleri tek tek karşıladı.

Merdivenlerden alkışlar eşliğinde inen İzzet Saçmacı ve Tuğçe Cengiz, misafirlerin alkışları eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Dans kareoğrafisi de sunan genç çift davetliler tarafından bol bol alkışlandı. Daha sonra nikah törenine geçildi.

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı. Başkan Büyükkılıç,  gençlere o sihirli soruyu sordu ve 'Evet' cevabını aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odası önceki dönem Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KTO Meclis Başkanı Hakan Cengiz Aslan’ın aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin şahitlik ettiği törende genç çifte evlilik cüzdanını ise AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş verdi.

Elitaş, evlilik cüzdanı verilmesi öncesi nasihatlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini hatırlatan Elitaş, evlilik cüzdanını damat İzzet Saçmacı'ya verdi. Damat Saçmacı da evlilik cüzdanını eşi olan Tuğçe Cengiz'e teslim etti. Düğün eğlence ile devam etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum