Sabri Amca twitter kimdir, gerçekte adı nedir?

Sosyal medyada birçok parodi hesap insanlar tarafından merak ediliyor. Attığı twitlerle adından söz ettiren isimlerden biri de Twitter’da Sabri Amca oldu. Sabri Amca adlı parodi hesabın kimin tarafından kullanıldığı merak ediliyor. Twitter Sabri Amca kimdir, gerçek adı nedir?

Sabri Amca twitter kimdir, gerçekte adı nedir?
29 Haziran 2023 - 11:59
Türkiye’de en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından olan Twitter’da parodi hesaplar dikkat çekmeye devam ediyor. Binlerce, hatta milyonlarca takipçisi bulunan bu hesapların kimler tarafından yönetildiği de büyük merak konusu. Twitter’da varlığını sürdüren ve 100 binin üzerinde takipçisi olan Sabri Amca adlı Twitter hesabının gerçekte kim olduğu da araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bu hesap tarafından atılan twitler, zaman zaman yüzbinlerce insan tarafından görüntüleniyor. Bu durumda da merak edilen ve araştırılan isimlerden biri olmayı başarıyor. Peki Sabri Amca kimdir?

Sabri Amca kimdir?

Twitter’da yer alan Sabri Amca isimli hesap, @sabriamcatrtr kullanıcı adını kullanıyor. Mavi tiki ile onaylı hesap olan hesabın kim tarafından kullanıldığı konusunda henüz net bir bilgi ise maalesef yok. Bu hesabın 100 binin üzerinde takipçisi bulunuyor ve biyografisinde de “Sıradan bir Vatandaş” ibaresi yer alıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum